maandag 21 oktober 2013

Schoolpleinen inrichten, erg leuk!De afgelopen weken heb ik een aantal schoolpleinen ingericht. Ik?.... Mijn montage-partner natuurlijk, maar met materialen van SKWshop. En mij wil je echt geen pannaveld laten installeren, laat staan een heel schoolplein inrichten ;-).


Schoopleinen.


Het leuke van de laatst ingerichte schoolpleinen is, vind ik, dat het met relatief goedkope materialen gebeurt is. En dat merk je dan duidelijk, het spelplezier is er niet minder om.

Onze basketbalpaal Atlanta, is geplaatst op een schoolplein in Amsterdam, samen met 2 verzinkt stalen recreatie-doelen, type TRD210, welke op het maaiveld vastgezet zijn. Deze basketbalpaal met bord is uiterst geschikt voor de kleineren onder ons, omdat het bord op verschillende hoogtes vastgezet kan worden. Daarnaast is deze leverbaar in verschillende kleuren. Hier hebben ze gekozen voor een blauwe kleur, passend bij de kozijnen en deuren. Op de afbeelding zie je dat de bal nu wel op het dak kan komen...maar ja, klant is koning!

Basketbalpaal compleet Atlanta


Recreatie voetbaldoel TRD210

Ook hebben we een schoolplein voorzien van ons allerkleinste pannaveld, de PS50 en een buiten-tafeltennistafel. Dit pannaveld heeft een ovale vorm met ca 6 meter doorsnede. Leverbaar met een overstap en met een afsluitbaar deurtje. De geplaatste tafeltennistafel is een zware recreatietafel voorzien van een blad met harslaag en een metalen netje. Deze is bevestigd op het maaiveld en doorstaat moeiteloos de weersinvloeden.

Start van de plaatsing door Montage Noord
Recreatie-tafel outdoor

Het eindresultaat, pannaveld PS50-groen.
                                                     
En ook nog een ballenvanger achter de recreatiedoeltjes, TRD210, zodat hier de bal niet de weg opvliegt. Eenvoudige doch efficiƫnte ballenvanger, verzinkte staanders met bovenbuis en een fijnmazig ballenvangernet van geknoopt PE, op maat gemaakt. Het voordeel van kleinmazige netten is dat hier niet door de jeugd in geklommen wordt, zodat ze minder snel stuk gaan. PE-netten hebben als belangrijkste voordeel dat ze over een zeer hoge PE-stabilisatie beschikken.

Ballenvanger en TRD210
Al met al veel spelplezier voor de jeugd, en dat met een beperkt budget. En de eerlijkheid gedient te zeggen, dat het spelplezier met materialen van duizenden Euro's, echt niet groter is. Hoeveel plezier hadden we zelf vroeger wel niet toen er nog gemakkelijker op straat gespeeld kon worden met een stuk krijt, een bal of een springtouw. Natuurlijk verkoop ik deze graag, maar stiekem geniet ik hier een beetje meer van ;-).

Er staan alweer 2 schoolpleinen ingepland, ook hier betreft het een leuk basis pannaveld, onze PS100 van 10 x 5 meter. Voorzien van onze TRD300 vandalisme arme voetbaldoelen. 

Hartelijke groeten van allesvoorbuiten, sterk in voetbaldoelen, dug-outs, en...  inmiddels ook in het inrichten van speel- en schoolpleinen, met duurzame budget-oplossingen.....En ook voorzien we schoolpleinen van degelijke fiets-aanleunbeugels....en weet u dat aanleunbeugels eigenlijk veel beter zijn dan fietsrekken. Het meest ideale is de aanleunbeugel met tussenbuis, de kleintjes kunnen hier dan ook op een goede manier hun fiets tegen aan plaatsen. U vindt meerdere soorten aanleunbeugels bij ons in de categorie fietsparkeren. Snelle offertes en altijd gratis advies.

Aanleunbeugel model Basic


De Robobak, erg leuk op uw schooolplein!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten