zaterdag 18 februari 2017

Tribune kopen? Wij zijn er weer klaar voor!

Tribunes die desgewenst door vrijwilligers geplaatst kunnen worden. Een afbeelding van de zelfbouw in Roosendaal

We hebben er bijna 1 jaar over gedaan, maar hij staat!


Vol trots delen we mede dat de 1e tribune, geheel volgens de nieuwste normen voor dragende staalconstructies staat! Onze modulaire tribune -serie. Leverbaar in een uitvoering als tribune op het maaiveld. Model Replay  en in een uitvoering ca. 1 meter boven het maaiveld, model Live.Tribunes opgebouwd uit segmenten van 4 meter, leverbaar in een uitvoering op het maaiveld en in een uitvoering 1 meter boven het maaiveld.
Absoluut een aanwinst voor iedere sportaccommodatie.


Aangepaste normen voor staalconstructies hadden een grote impact!
Er waren diverse leveranciers die tot voor een paar jaar terug een tribune konden bouwen en leveren.
Echter zijn de normen voor staalconstructies behoorlijk aangescherpt.
Ipv standaard staal, moet er nu gekeurd staal komen, alle bouten en moeren uit 1 batch, gekeurde lassen door lasmeesters en dit moet aantoonbaar zijn, cq vastgelegd. Een reden dat sommige er mee opgehouden zijn en anderen, waaronder wij dus het gehele ontwikkelingstraject opnieuw moesten doorlopen. De reden hiervan is, is dat we gewoon met onze tribunes zo'n sterk product hebben, dat we deze producten absoluut in ons assortiment wilden houden!


De start, alles opnieuw tekenen en berekenen. Deze tekening van tribune model Live, staat nog steeds symbool voor de aftrap van dit project!


Dan maar alles opnieuw!
Al met al een behoorlijke verandering en een grote impact op onze standaardroutines.
We moesten met andere partners gaan samenwerken, de gehele constructie moest opnieuw getekend en berekend worden. Berekeningen voor de beton-elementen die op de staalconstructie komen, de funderingen, enz... Handleidingen vernieuwd
En gezien de eerdere tekeningen nog uit papieren versies bestonden en de stuklijsten uit Excell-lijstjes hebben we ook dit gedeelte direct maar naar de huidige tijd gebracht.

*Met name Daniel Hoving van Hoving Holland/Hoving Hekwerk uit Stadskanaal heeft hier voor ons een monsterklus geklaard, overuren, slapeloze nachten en tomeloze inzet. Onze dank gaat dan ook vooral naar hem uit!

We hadden dus ook even de promotie van onze sport tribunes op een iets lager pitje gezet, omdat we eerst het gehele traject van de nieuwe situatie wilden doorlopen. Nieuwe regels, nieuwe partners en dus het gehele traject weer "uitlijnen" zodat we weer weten, wat precies de kosten zijn (gekeurd staal, gekeurde lassen e.d. zijn nu eenmaal duurder).

De 1e tribune staat, we hebben het gehele traject doorlopen, iedereen weet wat hij doen moet en we kunnen weer met "een druk op de knop" deze tribunes produceren en leveren!
En hebben we weer een juiste kostencalculatie, zowat we weten dat u niet te veel betaald en wij er geen geld bij doen ;-) Het resultaat! Tribune model Live bij atletiek-vereniging Thor uit Roosendaal


Tribune Live. De 1e conform de nieuwste normen. Hoog en droog, maar vooral veilig de wedstrijd bekijken. SKWshop is er weer klaar voor!Als extraatje is hier gekozen voor een deur in de zijkant van de tribune, zodat er een gedeelte voor materiaal-opslag gebruikt kan worden.
Leverbaar vanaf 12 meter en dan onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen van 4 meter.


De tribunes van SKWshop


Dus voor wie overweegt een tribune te kopen, SKWshop is er weer voor 100% klaar voor.
Levertijd ca 8-10 weken! Van aanschaf-moment tot gebruik!
Dus neem bij interesse gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis! SKWshop, ook voor tribunebouw het juiste adres!

Uw veiligheid en de kwaliteit gegarandeerd!
Weliswaar is door alle wijzigingen de tribune iets duurder geworden, maar dit geldt dus ook voor alle andere die de markt te bieden heeft. 
Ook is uw veiligheid en de kwaliteit van de tribune door de nieuwe normen gegarandeerd! 
En door onze slimme constructie, modulaire opbouw en de mogelijkheid om deze met vrijwilligers te plaatst i.p.v. plaatsing door ons. Is dit weer 1 van de beste kopen als het om veilige, duurzame en zeer fraai ogende tribunes gaat. En dus een uitstekende keuze als u overweegt een tribune aan te schaffen!


Tribunes van SKWshop, een aanwinst voor iedere sport accommodatie!

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor (sportieve) openbare en semi-openbare ruimtes,
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!
Nieuwe producten! Voetbalprimeur!


In het kader van het nieuwe pupillenspel,. jeugdvoetbal van de KNVB, heeft onze fabriek nieuwe 3 x 1 meter voetbaldoelen ontwikkeld. Zeer innovatieve voetbaldoelen, zodat het voor de vrijwilligers en trainers die de doelen moeten plaatsen en opbergen, een fluitje van een cent wordt!

Stapelbare voetbaldoeltjes JVD195 PRO en Inklap voetbaldoeltjes JVD240 inklapbaar


Voetbaldoeltjes 3 x 1m. Model JVD195 stapelbaar!

Zeer degelijke volledig gelaste mini pupillen voetbaldoelen. De door de slimme constructie van de grondbeugel en netbevestiging gaat, eenvoudig gestapeld kunnen worden.
Ook is de afgebeelde optionele transportkar hiervoor ontwikkeld. 1 rondje met de kar om het veld en u bent klaar voor de training en na de training vice versa. 
Kwalitatief het topsegment!


Introductieprijs, Euro 325,00 ex btw per stuk!voetbaldoelen 3 x 1m. Model JVD195 stapelbaar met de optionele transportkar

Voetbaldoelen 3 x 1m. Model JVD240 PRO

En is er een inklap-uitvoering ontwikkeld van het 3 x 1m mini-pupillen doel.
Het grote voordeel van inklapbare voetbaldoelen is de ruimtebesparing bij het opbergen. weinig ruimte nodig. Het nadeel is echter altijd dat bij inklapbare voetbaldoelen, en scharnieren, bewegende delen aan zitten. 
Bij dit nieuw ontwikkelde inklapbare voetbaldoeltje is dit probleem grotendeels opgelost door de netbeugels en grondbeugels op een slimme manier in elkaar te laten vallen. Als het om inklapbare voetbaldoeltjes gaat, waarschijnlijk de allerbeste die er te koop zijn!


Introductieprijs 325,00 per stukOnze nieuwste lijn inklapbare mini pupillen voetbaldoelen. Ook deze zijn met een bijbehorende transportkar leverbaar.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten