zaterdag 25 februari 2017

Fietsoverkappingen

Fietsoverkapping model Leipzig. 2 basis-delen tegenover elkaar


Ieder keer belichten we weer een ander onderwerp in ons blog en deze keer zijn de fietsoverkappingen, overdekte fietsenstallingen aan de beurt.
Een product waar we ook zeer sterk in zijn, omdat we voor bijna ieder budget een duurzame oplossing kunnen bieden. In dit blog lichten we dus een paar van onze mogelijkheden eruit als het om overdekt fietsparkeren gaat.
Fietsoverkapping model Karin

Een overdekte fietsenstalling uit het voordelige segment. Opgebouwd uit een eenvoudige basis, met naar keuze zijwanden, achterwanden. 
Deze overkapping is onbeperkt schakelbaar en absoluut zeer voordelig, fietsoverkappingen met een ultra lange levensduur!
Lengte basisdeel ca. 4 meter = 12 fietsen
Al vanaf 795,00!


Fietsoverkapping model Karin. Hier in de dubbele uitvoering. 2 tegenover-elkaar, maar deze overkappingen kunnen ook moeiteloos in de lengte geschakeld worden.


Fietsoverkappingen model Leipzig

Een iets zwaarder uitgevoerde overkapping, degelijke staanders van kokerprofielen. Volbad verzinkt en afgewerkt met een poedercoating.
Ook voor deze overdekte fietsenstallingen geldt, onbeperkt schakelbaar, met of zonder zijwanden en ook van deze fietsoverkapping zullen u de prijzen aangenaam verrassen.
Lengte basisdeel ca. 4 meter = 12 fietsen
Al vanaf 890,00Afgebeeld de dubbele uitvoering van deze fietsoverkapping. 3 delen naast elkaar, waardoor er een overdekte fietsenstalling met een lengte van ca. 12 meter ontstaat. Zeer degelijk Duits fabricaat!Fietsoverkapping BF1000

Een fietsoverkapping met een bijzonder fraai design. Zeker voor een fietsoverkapping met een dergelijke vormgeving en de afwerking met dubbelzijdig uv bestendig slagvast polycarbonaat een topproduct voor een ongekend scherpe prijs!
Leverbaar in een verzinkte uitvoering en in een ral kleur van uw keuze.
Een basisdeel van deze fietsoverkapping heeft een lengte van 3 meter en ook deze is onbeperkt schakelbaar. Basisdeel is ca. 9 fietsen.
Ook zien we steeds vaker dat deze fietsoverkapping ingezet wordt als rokersoverkapping.


Aanbiedingen

Regelmatig hebben we bij SKWshop extra scherpe aanbiedingen en op dit moment is onze BDF1000 hier 1 van. Deze fietsoverkapping met een bijzonder fraai design:
Nu al vanaf 1695,00 ex btw
Absoluut een topdeal en een buitenkans voor iemand die overweegt een fietsoverkapping te kopen

Fietsoverkapping BF1000. Antraciet gecoat. Lengte 3 meter.

Op deze afbeelding ziet u dat er probleemloos geschakeld kan worden.Fietsoverkapping City

Een zwaar uitgevoerde fietsoverkapping met een moderne uitstraling. Afgewerkt met gehard veiligheidsglas en absoluut een aanwinst voor het moderne buitenbeeld.
Met deze fietsoverkappingen kan er eindeloos gecombineerd worden.
Tegen-over elkaar, dubbel, enkel..
Deze fietsoverkapping wordt geleverd als basisdeel van ca. 3 meter en is vervolgens onbeperkt uitbreidbaar met lengtes van 1.5 meter.


Fietsoverkappingen model City, tegenover-elkaar geplaatst, afwerking verzinkt en gecoat in ral kleur

In een enkele uitvoering, afwerking verzinkt.

En deze fraaie overdekte fietsenstalling in de dubbele uitvoering


Dit waren enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment fietsoverkappingen.
Als al aangegeven, voor ieder budget en iedere omgeving een passende duurzame oplossing voor zeer concurrerende prijzen.


Fietsenrekken

En ook voor de fietsenrekken kunt u natuurlijk bij ons terecht. Van standaard oplossing tot fraaie design fietsenrekken.

Afgebeeld 1 van onze design fietsenrekken. Model Spirit-Concrete. Ook deze is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Leverbaar in diverse lengte en ral kleuren en ook in een zeer luxe rvs-uitvoering leverbaar.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
ww.skwshop.nl
T: 050-2806970

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we komen graag in contact met u en helpen u graag.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten