zaterdag 22 april 2017

Fietsenrek kopen?

Fietsenrek Spirit Steel, zwart gecoat zodat het mooi bij de stijl van het gebouw past


Ruim assortiment fietsenrekken, ook design!

Daar ga ik weer, misschien wel de mooiste fietsenrekken voor deze prijzen die er in Nederland te koop zijn en ons lukt het niet om dit aan iedereen te laten zien.
Daar waar we moeiteloos producten op de 1e pagina van Google schrijven, is fietsenrekken op 1 of andere manier een zoekterm, met meer concurrentie of wij doen iets niet goed!
Maar links of rechtsom, de term opgeven zit niet in ons systeem. PUNT.

De aanhouder wint!
Dus daar gaan we weer, weer een blog, weer diverse links op andere site geplaatst, nieuwe afbeeldingen op de site gezet en de teksten gewijzigd.

Waarom!
We vinden dit zelf erg mooie producten en daarnaast is ook de prijs goed. Wij hebben bij SKWshop nog steeds de overtuiging dat we als product een potentieel succesnummer in huis hebben met onze Italiaanse fietsenrekken. Oordeelt u zelf!


Fietsenrek Alfa in de 2-zijdige uitvoering. Door de betonvoeten vrijstaand te plaatsen en daardoor ook zeer geschikt voor ruimtes die af en toe vrij gemaakt moeten worden voor andere activiteiten, zoals, markten, braderieƫn, sporttoernooien

Fietsenrek Spirit Concrete, zegt u het eerlijk, mooi geel is niet lelijk toch?

Fietsenrek Alfa in het groen gecoat in de enkelzijdige uitvoering

Ons fietsenrek model Gamma, hier uitgevoerd in een diepzwarte coating


SKWshop, een ruim assortiment fietsenrekken

Natuurlijk hebben we ook diverse standaard-oplossingen in ons assortiment fietsenrekken, degelijk duurzaam en ook voor scherpe prijzen. Maar de hierboven afgebeelde fietsenrekken vinden we zelf net iets vrolijker, chiquer, afhankelijk van de kleur die u kiest en daarnaast zijn ze ook nog eens in fraaie rvs uitvoeringen leverbaar.

Wij vinden ze mooi, dus gaan we door met het werken aan een hogere positie in de zoekmachines van Google, net zo lang totdat we er zijn. Niet omdat het commercieel gezien zo'n bijzonder interessant product is omdat we er op binnenlopen...nee, we houden de prijzen zeer scherp. Maar omdat we:

  • als gezegd ze zelf erg mooi vinden
  • we er van genieten als we een bijdrage leveren aan het van de openbare en semi-openbare ruimte leuker/vrolijker maken
  • onze eigenwijsheid, volhardendheid, als het ons met andere producten wel gelukt is, dan gaat ons dat met deze producten ook lukken. Hoe lang het ook duurt!!
De hartelijke groeten van #echt allesvoorbuiten.
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
www.skwshop.nl
T: 050-28069670Nu ook in Groningen onze pannakooien


Ook hebben we de afgelopen week een mooi pannaveld uit onze Premium-serie in Groningen geplaatst. Nu plaatsen we bijna wekelijks pannavelden en pannakooien, maar op 1 of andere manier is Groningen een gemeente waar we moeilijk binnenkomen.
Waarom zouden we niet weten, dus vinden we het bijzonder leuk dat we deze hebben mogen plaatsen, mede doordat de betrokken buurtbewoners, eigenlijk alleen maar een pannakooi van ons wilden.
Zo gaan we ook nog een mooi calisthenics- minipark plaatsen in deze gemeente, de klant wilde SKWshop, en dan hopen we, weten we eigenlijk wel zeker, dat ook zij overtuigd zijn van de uitstekende kwaleits- prijsverhouding van de producten en van de service van SKWshop.
Natuurlijk gaan er ook bij ons zaken fout, maar ons motto is dan: geen zorgen, u wordt een tevreden klant!


Pannaveld Premium 7.5 x 15 meter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten