zaterdag 8 april 2017

Mini sport- tribune en andere nieuwtjes

Modulaire- mini tribunes

Onze sport- tribune assortiment nu compleet!


Zoals bij veel lezers bekend, is SKWshop leverancier van professionele vaststaande tribunes voor uw voetbal, hockey en atletiek-vereniging. En hebben we een aardbevingsbestendige lijn modulaire evenementen tribunes.

Nieuwsgierig, bekijk dan hier ons hele assortiment sport tribunes

Echter kregen we ook af en toe de vraag of we zogenaamde mini tribunes in ons assortiment hadden om langs de lijn van een sportveld te plaatsen. Naar aanleiding van deze vraag, hebben we besloten ook deze in ons assortiment op te nemen.

Mini tribunes met een lengte van 6 meter, leverbaar met 2 of 3 zit-rijen en steeds uitbreidbaar met delen van 1.5 meter. (Een rij van 6 meter biedt plek aan 12 toeschouwers).
De foto's hebben we inmiddels op de website geplaatst en de komende week gaan we de specificaties en prijzen erop zetten. Wederom een mooie aanvulling op ons assortiment en voor u als sportliefhebber een extra mogelijkheid tot kiezen als het gaat om het creëren van comfortabele plekken voor uw supporters.

Boven aan dit blog vindt u een afbeelding van de nieuwe modulaire mini tribune
De afbeelding hieronder betreft ons paradepaardje. Tribune model Live, de professionele overdekte tribune voor sportverenigingen en de afbeelding daarna onze professionele modulaire evenementen tribune.

Onze tribune model Live. 
Onze professionele evenementen tribune. Eenvoudig op te zetten en weer af te breken. 


Wederom een mooie productuitbreiding die we dankzij de input van onze klanten gerealiseerd hebben.Assortiments-uitbreidingen bij SKWshop


Inmiddels hebben we door feedback van klanten en klantvragen de afgelopen jaren al wat assortimentsuitbreidingen doorgevoerd en doen we dit nog bijna wekelijks...Fietsoverkapping model B1000

1 van de mooiste en meest succesvolle van afgelopen jaar is nog altijd het in de markt houden van de voordelige design fietsoverkapping model BF1000. Doordat de fabriek die deze produceerde ermee ophield (de fabriek werd gesloten), zijn we deze destijds per direct zelf gaan produceren en tegelijkertijd actiever gaan promoten en op dit moment is het 1 van onze best lopende fietsoverkappingen. Logisch ook, want het is een zeer duurzaam product met een fraai uiterlijk voor een hele scherpe prijs. Onbeperkt uitbreidbaar

Onze jongens op montage met een basisdeel van onze BF1000 lengte 3 meter, gecoat in een frisse blauwe poedercoatoing.

Over 2 weken plaatsen we alweer een fraaie 6 meter uitvoering van deze fietsoverkappingen in België en hebben we nog een zwarte en een antraciet-uitvoering in de planning staan.Tot slot.

En tot slot hebben we afgelopen week ook inzinkbare antiparkeerpalen in ons assortiment opgenomen. Ook hier kregen we regelmatig de vraag naar, ook voor dit product hebben we voor de hoogste kwaliteit gekozen. Merk Rhino, we importeren deze uit Engeland.

Inzinkbare anti- parkeerpalen met een lengte boven het maaiveld van ca. 500 mm. Uitstekende zichtbaarheid in het donker, licht te bedienen en, anders nemen we een product niet op, kwaliteit voor een bijzonder concurrerende prijs!Inzinkbare parkeerpalen Merk Rhino Leverbaar in de afgebeelde rvs-uitvoering en in een gecoate uitvoering.


Ook hebben we recent nog een mooie buiten afvalbak toegevoegd, de nieuwe 3 x 1 meter mini pupillen voetbaldoelen van afgelopen maand en zijn we op dit moment bezig met het uitbreiden van ons assortiment buiten-asbakken.
Ook hebben we nog diverse aanbiedingen van internationale fabrikanten die graag willen dat we hun producten opnemen, ook deze gaan we binnenkort doornemen/bestuderen en kijken of er producten bij zitten die passen in het assortiment van SKWshop.

We houden u op de hoogte.....De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, continue in beweging en uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag
www.skwshop.nl


Ook deze fietsenrekken zijn nieuw in ons assortiment. Ideale fietsenrekken voor senioren. En hebben we nog steeds al onze design fietsenrekken in de aanbieding
Geen opmerkingen:

Een reactie posten