zaterdag 29 april 2017

Straatmeubilair

Betonnen straatmeubilair, afgebeeld onze SmartiesStraatmeubilair van SKWshop

Een leuke week achter de rug als het gaat om ons straatmeubilair. We hebben de afgelopen periode (maanden) veel tijd geïnvesteerd om onze parkbanken en picknicksets voor de openbare en semi openbare ruimte extra onder de aandacht te brengen.

En voor een investering geldt, dat of het nu om tijd, geld of andere middelen gaat, het erg leuk is als dit rendement oplevert.

Aanvragen, klantcontacten nemen langzaam hand over hand toe en steeds vaker plaatsen we mooie producten in het land (ook bij onze zuiderburen) en komen we bij gemeentes binnen.


Leuke opdrachten

Zo gaan we het Domplein in Utrecht voorzien van onze betonnen Smarties
Komt u onze picknicksets en parkbanken van regeneraat steeds vaker tegen. Zijn we bezig met een paar complete schoolpleinen
En hebben we dit al in diverse gemeentes geplaatst waaronder, Amersfoort, Houten, Baarland, Landschapsbeheer Drenthe, maar ook in Duitsland en Vlaanderen..


Afgebeeld picknickset Matrix aan de nieuwe wandelroute in Blijham provincie Groningen

Dus ook op dit gebied worden we een steeds serieuzere speler in de markt. Mooie duurzame producten van goede kwaliteit en voor ieder budget een oplossing.


Product-uitbreidingen en assortimentswisselingen

Om ons marktaandeel verder te vergroten zijn we continue bezig met het toevoegen van producten.
Zo gaan we binnenkort in gesprek met een een bedrijf uit Barcelona, om te bespreken of we ook design straatmeubilair van gerenommeerde ontwerpers gaan toevoegen in ons assortiment en, helaas maar noodzakelijk, gaan we anti-ram straatmeubilair opnemen, in de vorm van een mooie parkbank.

1 van onze nieuwe producten die u binnenkort in ons ruime assortiment straatmeubilair kunt vinden. Anti-ram sofa

Deze sofa is getest met een kleine vrachtwagen van ca. 1700kg en een snelheid van 60 km/uur


Grote projecten

Ook doen we serieus mee voor een paar grote projecten, op dit moment kan ik hier helaas nog niet over uitweiden, maar als we de signalen goed interpreteren, kan het zogenaamde kwartje zomaar onze kant op vallen.

De potentiële klanten zijn enthousiast, wij zijn enthousiast. Dus wat mij betreft laat het maar gebeuren, waarbij voor mij niet eens het directe commerciële/financiële resultaat van belang is, maar meer de geweldig mooie referenties die ons dit oplevert.

De buitenwereld is nu eenmaal onze showroom ;-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimte.
www.skwshop.nl

Onze picknickset model Rest

Ook heeft er net weer een architect voor onze picknickset model Rest gekozen. Gewoon net even anders. Prachtig Italiaans design voor een mooie prijs. En eerlijk is eerlijk... de buitenwereld wordt hier toch gewoon een beetje mooier van :-)


Picknickset  Rest. Italiaans design voor een scherpe prijs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten