zaterdag 1 april 2017

Mini pupillen voetbaldoelen 3 x 1m.

Voetbaldoelen model JVD195 stapelbaar met de optionele transportkar


Mini pupillen voetbal.

Door de nieuwe opzet van de KNVB voor het nieuwe mini pupillenvoetbal, is de vraag naar 3 x 1 meter voetbaldoelen toegenomen en hebben we een paar nieuwe modellen toegevoegd aan ons assortiment, zodat we u meer keuze kunnen bieden.

We hadden al een paar modellen in ons assortiment, waaronder onze volledig gelaste JVD195-serie, het absolute topsegment als het om mini pupillendoelen gaat.
Volledig gelast geprofileerd aluminium en voorzien van inwendige hoekverstevigingen.

Deze hebben we in de aanbieding voor absolute bodemprijzen en een topdeal voor wie op zoek is naar mini pupillenvoetbaldoelen van de allerhoogste kwaliteit.

Slechts, 299,- per stuk

Voetbaldoel model JVD195, voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is.


En onze bekende JVD240-serie 3 x 1 m. voetbaldoelen

Inklapbare voetbaldoeltjes met een aluminium kader van 80 x 40m, naar keuze in het geel gecoat of aluminium naturel. Zeer geschikte voetbaldoeltjes voor uw mini pupillen voor een zeer scherpe prijs.
Maar let op! Als ook de grotere voetballers hier graag me mogen voetballen en of uw vrijwilligers hier "ruig" mee omgaan, blijft altijd het risico aanwezig dat de scharnieren vernield worden.
Bewegende delen zijn nu eenmaal kwetsbaarder van gelaste delen.

Het grote voordeel is hier wel weer dat ze weinig opbergruimte in beslag nemen....en kennen we verenigingen genoeg die deze voetbaldoeltjes al jarenlang onbezorgd gebruikt.
Ook Jonger Oranje traint en speelt met onze JVD240-serie

Voetbaldoeltjes model JVD240, hier afgebeeld met het fris ogende gele doelkader


Nieuwe modellen mini pupillen voetbaldoelen


Maar omdat er nu bij veel verenigingen meer 3 x 1 meter voetbaldoelen aangeschaft worden, hebben we 2 nieuwe modellen aan ons assortiment toegevoegd.
Meer doelen betekent meer opslagruimte nodig en dat heeft niet iedere vereniging. Ook betekent het dat de trainers en vrijwilligers meer met materialen moeten sjouwen om de trainingsvelden voor de spelers op orde te brengen. Dus is er voor beide modellen een optionele aluminium transportkar ontwikkeld. Voor beide geldt, minder opslagruimte nodig! Model JVD195 - stapelbaar (volledig gelast) en Model JVD240 PRO, inklapbare voetbaldoeltjes met extra verstevigingen, en dus sterker dan de standaard JVD240-serie.


Introductieprijzen!

Ter introductie hebben we de beide nieuwe modellen, ook extra scherp geprijsd.

De stapelbare JVD195 voetbaldoeltjes voor 305,00 per stuk
De opklapbare JVD240- PRO voetbaldoeltjes voor, 325,00 per stuk.


Model JVD195 - stapelbaar

De stapelbare voetbaldoelen zijn voorzien van een 80 x 40 mm grondraam, met de net-verbinding aan de binnenzijde en zijn de aan gelaste schoren rechthoekig, waardoor deze voetbaldoelen eenvoudig gestapeld kunnen worden. 


Model JVD195 - stapelbaar Op deze afbeelding ziet u de schoor van kokerprofiel en de aangepaste positie van de netbevestiging


Beide modellen zijn voetbaldoelen van uitstekende kwaliteit.

Bij beide voetbaldoelen bestaat het doelkader uit zwaar geprofileerd aluminium en beide voorzien van de inwendige hoekverstevigingen.
Ook deze modellen worden geleverd compleet met net en nethaken.Model JVD240 - PRO

De ronde schoren en het grondraam van dit voetbaldoel vallen na het openklappen stevig in elkaar, waardoor deze doelen absoluut tegen een stootje kunnen. En vanzelfsprekend ook weer eenvoudig in te klappen zijn.

Op deze afbeelding ziet u de dubbele scharnierconstructie van de schoren en het grondraam van dit 3 x 1 m. voetbaldoel. Hierdoor ontstaat er een constructie die tegen een stootje kan.Tot zover...meer wilde ik niet kwijt...

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl
Raadgevend leverancier voor de openbare en semi openbare ruimte. Sterk in materialen voor sportaccommodaties.
Kent u onze reservebanken al?


Reservebanken leverbaar in een 3 en in een 4 meter uitvoering
Geen opmerkingen:

Een reactie posten