zaterdag 20 januari 2018

Mobiele kantoorunits

Onze SMART-units, altijd weer uitbreidbaar

De kantoorunits van SKWshop

Ook hiervoor geldt dat we een ruim assortiment hebben en dus voor bijna ieder vraagstuk wel een passende oplossing. Permanente kantoorunits en mobiele kantoorunits. Voor de binnenruimte en buitenruimte.
.
Beste koop!
Onze beste koop is onze W-serie. Deze leveren we in een uitvoering voor de binnenruimte en in een uitvoering voor de buitenruimte. Het verschil zit in het feit dat de kantoorunits voor de buitenruimtes maximaal geïsoleerd zijn en dit voor de binnenruimte niet. Zeer hoogwaardig afgewerkte kantoorunits met een gunstige prijsstelling


Levering/plaatsing
Voor de kleinere units, afmetingen 2 x 2 meter tot ca. 6 x 3 meter geldt dat we deze indien de plek waar deze moet komen, goed bereikbaar is, we deze volledig gemonteerd kunnen leveren.
De grotere worden door ons op locatie in elkaar gezet. Deze units worden altijd klantspecifiek geproduceerd en hebben daardoor een iets langere levertijd, maar dan heeft u het precies zoals u het hebben wil, voor een scherpe prijs!


Het afleveren van een volldig gemonteerde kantoorunit afmetingen 5 x 3 meter


Innovatief en flexibel
Onze modulaire SMART-units. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de binnenruimte en kunnen eenvoudig zelf in elkaar gezet worden. De basis bestaat uit wandpanelen ca. 1 meter breed.
U kunt zelf het aantal panelen (grootte van kantoor) en het type kiezen:

Waaronder:

  • Panelen met volledig glas/halfglas of gesloten
  • Draai kiepraam
  • Deur links of rechtsdraaiend en glas of half glas
  • Elektro-pakket - aansluitingen


Schematische tekening opbouw en type wandelementen van onze SMART-units

Twee van onze SMART-units 5 x 3mTopsegment!
Alhoewel de eerder genoemde kantoorunits uitstekende oplossingen zijn, hebben we ook nog onze VC-serie. Het kwalitatieve topsegment. Ideaal voor agressieve omgevingen. Ook deze leveren we in diverse afmetingen en worden tot 6 x 3 meter volledig gemonteerd geleverd. Plug and play.


Twee van onze VC-units, deze worden/zijn geplaatst aan de kust en zijn dus ook nog eens extra behandeld tegen de zoute lucht.


Opties
Voor al onze kantoorunits geldt dat u deze van diverse opties kunt laten voorzien. Naast de standaardvoorzieningen, zoals verlichting, elektrokast, airco, verlichting e.d. kunnen we deze ook van sanitair voorzien. Toiletten, douches en/of een keukenblok.


Samengevat!
Dus als u overweegt een kantoorunit te kopen, is het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij SKWshop, absoluut de moeite waard!

Degelijk Duits fabricaat, geproduceerd en gecontroleerd door vakmensen.
Kwaliteit voor scherpe prijzen.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

www.skwshop.nl  Buiten de sterkste!
050-2806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten