zaterdag 25 januari 2020

Powered by SKWshop - kantoorunitspecialist.nl

Werkzaamheden aan een kantoorunit van 9 meter lang en 4 meter breed in onze fabriek in Waldbrol


Kantoorunitspecialist.nl

Onze nieuwe website is live, de in kantoorunits gespecialiseerde website. Meer informatie, meer mogelijkheden en overzichtelijker als het om kantoorunits gaat. Afgelopen week hebben we de belangrijkste testen uitgevoerd en besloten om online te gaan.
Zelf zijn we best trots op het eindresultaat. Gebruiksvriendelijk, supersnel en ook een uitstekende mobiele weergave. Nynke heeft er samen met  Cor onze (programmeur) iets moois van gemaakt :-)
Nieuwsgierig, bekijk de website dan hier > kantoorunitspecialist.nl 

Voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Powered by SKWshop

Ook kantoorunits met maximale geluidsisolatie, slechts 1 van de vele mogelijkheden

De komende periode gaan we feedback verzamelen en de website verder optimaliseren. Ook gaan we een live-chat implementeren, zodat we nog sneller op vragen kunnen reageren. En gaan (of zijn we al) we beginnen met het organisch omhoog schrijven van deze website. We zijn zelf erg benieuwd hoe lang we erover doen om deze op pagina 1 van de zoekmachines te positioneren (schrijven).


We houden u op de hoogte...


Ander nieuws....

We zijn bezig met het toevoegen van een nieuw type tribune. Een aluminium zittribune met 3 zit-rijen en een lengte van c.a. 10 meter. Deze wordt dan volledig gemonteerd geleverd en hoeft door de vereniging alleen nog maar op het maaiveld bevestigd te worden. Tribune model Sienna.

Ideaal voor de kleinere verenigingen die met hun sponsoren hoog en droog de wedstrijd willen bekijken.

In de productiehal wordt volop gewerkt om de 1e van deze fraaie mini tribunes gereed te krijgen,


Assortiment compleet

Met deze uitbreiding is ons assortiment tribunes gereed. Ook hier geldt nu dat we voor ieder vraagstuk wel een oplossing kunnen bieden. Tot hoge grote overdekte tribunes zoals onze Olympia tribune tot overdekte en niet overdekte mini tribunes.


Onze grootste fietsoverkapping tot nu toe :-)

En hebben we een opdracht binnengehaald wat betreft de plaatsing van 75 meter fietsoverkapping. De grootste of beter langste tot nu toe. Het leuke hieraan vinden we dat deze in onze "achtertuin" komt te staan in de stad Groningen. Fietsoverkappingen. het segment waar we op dit moment het snelst mee groeien, logisch ook, want hier hebben we veel energie in gestopt als het om marketing gaat. En ook dit jaar is fietsoverkapping 1 van de pijlers waar we verder mee willen groeien. We hebben een zeer ruim assortiment, de kwaliteit van de aangeboden producten is top. En qua prijzen kunnen we ook moeiteloos met iedereen concurreren. Hierin zijn we absoluut net zo sterk als met onze rookoverkappingen. Indien u overweegt een nieuwe fietsoverkapping te kopen, is het bezoeken van onze website absoluut de moeite waard. Offertes kosten u tenslotte niets :-)De fietsoverkappingen van SKWshop, ook hier geldt, voor ieder vraagstuk een oplossing. Afgebeeld onze fietsoverkapping model Leipzig. Een prijspakker onder de duurzame fietsoverkappingen.


En verder...

  • gaan we samenwerking met 100% voetbal vergroten
  • zijn we bezig met de bouwaanvraag voor een hele mooie tribune uit onze Olympia-serie
  • gaan we voor de brandweer een absolute supersportkooi plaatsen
  • een jeugddetentie-centrum in BelgiĆ« van onze sportattributen (buiten) voorzien
  • zitten we in de laatste fase wat betreft het inrichten van een park met onze duurzame regeneraat parkbanken en picknicksets.


En eerlijk is eerlijk, kunnen we nog wel even doorgaan. Ieder week nog altijd weer genieten.
Voor mij, en ik weet wel het zeker geldt voor het hele team bij SKWshop, werken is geen straf ;-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We staan u graag te woord. Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten