zaterdag 1 februari 2020

voetbaldoelen kopen

Voetbaldoel met vrije netophanging, ook wel kooimodel genoemd

SKWshop heeft een bijzonder ruim assortiment voetbaldoelen.
Voor de voetbalvereniging, de aluminium doelen. Vaststaande en verplaatsbare doelen. Alle geproduceerd van zwaar geprofileerd aluminium, en inwendig sluitende hoekverstevigingen (en dat heeft niet iedereen!!).  En voor de scholen en pleinen een ruim assortiment straatvoetbaldoelen, maar daar hebben we het in dit blog verder niet over.

Het kwalitatieve topsegment
Onze aluminium voetbaldoelen kunnen zich probleemloos meten met de beste doelen die er in de markt te krijgen zijn. En altijd hebben we wel een paar modellen in de aanbieding, zodat u voor een ongekend scherpe prijs een top-doel in huis haalt.

De aanbiedingen!
Op dit moment zijn dat onze JVD150 pupillendoelen en onze JVD195 mini-pupillendoelen.

JVD150 pupillendoel
Wat dacht u van onze JVD150-serie. Verplaatsbare pupillen voetbaldoelen 5 x 2 m, compleet met net en netplaatjes. Netplaatjes zijn een duurzamer en voordeliger alternatief voor de ouderwetse grote nethaken. Daarnaast ook een veel nettere oplossing. Een volledig gelast aluminium doel met zware schoren. Ook leverbaar met aangelaste draagbeugels, wielen aan de achterzijde en het populaire kruiwagenmodel. Aan u de keuze.


Voetbaldoel JVD150, slechts 595,00 ex btw per stuk. Conpleet met net en netplaatjes


Onze JVD195 minipupillendoelen
Een absolute top-aanbieding als het om de kwaliteit gaat. 3 x 1m doelen, voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is. En dat voor slechts 325,00 ex btw per stuk!


3 x 1 meter voetbaldoel JVD195, het kwalitatieve topsegment voor slechts 325,00 ex btw. Compleet met net en nethaken,


De platte netplaatjes, voordeliger, duurzamer en netter kan bijna niet.

Vaste doelen
Maar ook als het om vaste voetbaldoelen gaat, behoren de onze tot de beste die de markt te bieden heeft en ook deze zetten we weer voor zeer scherpe prijzen in de markt.
Zo krijgt u daarnaast ook nog eens altijd standaard lange grondpotten bijgeleverd i.p.v. dat u daar extra voor hoeft te betalen. Zoals het bovenaan dit blog afgebeelde kooimodel en het onder afgebeelde P-model.


Voetbaldoel P-model VD111, al leverbaar voor 565,00 ex btw. Complet met de P-beugels en de eerder genoemde lange grondpotten

Samengevat
Indien u als voetbalvereniging overweegt nieuwe voetbaldoelen te kopen/aan te schaffen, is een bezoek aan de website van SKWshop.nl, absoluut de moeite waard. Ruim assortiment, topkwaleit en scherpe prijzen. Vergelijkt u zelf :-)De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimtes en alles voor uw voetbalaccommodatie.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten