zondag 23 februari 2020

Tribune (s) en een pannaveldje

Onze mini-tribunes in Alphen, uitgevoerd met groen witte zitjes en 4 zit-rijen.

Tribunebouw

Afgelopen week hebben we ook weer twee van onze mini tribunes opgeleverd in Alphen. Deze keer een iets verhoogde uitvoering, c.a. 25 cm, zodat de 1e rij supporters/toeschouwers niet tegen het leun-hekwerk aan kijkt dat om het veld staat.
Een ideale plek voor uw publiek. Voor wie deze modulair opgebouwde tribune nog niet kent:
Een verrassend voordelige tribune die leverbaar is met:
  • 2 zit-rijen
  • 3 zit-rijen
  • 4 zit-rijen

Qua lengte is deze voordelige tribune-serie onbeperkt leverbaar. En in een uitvoering op het maaiveld (de 1e rij de voeten op de grond) of 25 cm verhoogd, de 1e rij ook met de voeten op roosterplaat.
Voor de zittingen geldt, zeer veel kleuren leverbaar. Voor de montage geldt, levering als bouwpakket of volledig door ons voor u geïnstalleerd. Op de afbeelding hier onder is gekozen voor Stelcon-platen als ondergrond. 
 
Achterzijde van deze fraaie mini tribunes. Twee stuks met ieder 39 zit-plekken. Absoluut een aanwinst voor uw sportaccommodatie.


De volgende..

De volgende tribune waar we mee bezig zijn is een grote tribune uit onze Olympia-serie. Dit is een grote overdekte tribune en deze gaan we voorzien van een rolstoelopgang en het hekwerk aan de voorzijde gaan we uitvoeren met gelamineerd veiligheidsglas. Een project waarvoor alle aanvragen de deur uit zijn en we ieder moment de goedkeuring voor verwachten.

SKWshop.nl, ook sterk in tribune -bouw, van eenvoudige verhoogde tennisbanken tot grote overdekte tribunes voor uw amateur-vereniging. 


Tribune Olympia, uitgevoerd in een lengte van 28 meter. Deze fraaie tribune staat c.a. 1 meter boven het maaiveld, zodat iedereen een uitstekend zicht op het veld heeft. Hoog en droog de wedstrijd bekijken met uw supporters en sponsoren.
En verder afgelopen week:

Hebben we weer een leuk pannaveldje met kunstgras opgeleverd uit onze Premium-serie pannavelden en pannakooien. Nog altijd onze beste koop. Duurzaam, voordelig en geluidsarm. Alle pannakooien en pannavelden uit deze populaire serie zijn opgebouwd mer Security staanders. Alle ijzerwerk volbad verzinkt na lassen en daardoor jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden. Nog altijd onze beste koop.

Leverbaar in bijna iedere afmeting, wandhoogtes tot 4 meter en ook overdekt en met met basketbal en volleybal leverbaar.

Indien u overweegt een pannaveld of pannakooi aan te schaffen, eerlijk is eerlijk, overweeg dan ook een offerte van deze serie. Offertes kosten u tenslotte niets en de mogelijkheden en prijzen zullen u aangenaam verrassen.


Pannaveld uit onze Premium-serie, afmetingen 5 x 10 meter. Achterwanden 2 meter hoog, doelen 1 x 0.75 m. Alles gecoat in diepzwart, ral 9005.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWShop.nl 
Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.


Buiten de sterkste!

*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten