zaterdag 15 februari 2020

Fietsoverkappingen voor iedere smaak

Fietsoverkapping model City in de dubbele uitvoering. Modern, elegant en tijdloos

Voor iedere smaak en ieder budget wel een fietsoverkapping.
Onze mogelijkheden zijn legio, of het nu om design, mooie standaardoplossingen of budget-oplossingen gaat.

Voor MKB, industrie en openbare ruimtes. Onder enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment.


Fietsoverkapping BF1000

1 van onze succesnummers en daarom houden we de prijzen laag. Fraai vormgegeven overkappingen met een transparante kap-afwerking. Slagvast UV- bestending polycarbonaat. Leverbaar in lengtes vanaf 3 meter en onbeperkt schakelbaar.
Voor de afwerking van de ijzerdelen heeft u de keuze uit de verzinkte uitvoering, of verzinkt en vervolgens gecoat in een fraaie standaard ral kleur van uw keuze, waardoor u deze perfect op uw huisstijl kunt laten aansluiten.

Onze BF1000, nog altijd voor actie-prijzen. Inclusief funderingen en montage., Al vanaf 2,445,00 ex btw

Afgebeeld een 6 meter uitvoering, gecoat in diepzwart ral 9005.Fietsoverkapping Leipzig

Een zeer degelijke en duurzame fietsoverkapping voor een budget-prijs. Ook deze is leverbaar in een enkele en dubbele uitvoering. Lengtes vanaf 4.3 meter en dan onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen van dezelfde lengte. Voor deze fietsoverkapping geldt dat we deze kunnen leveren in een verzinkte uitvoering en in de kleur ral 9002 (grijs-wit). De Leipzig kan met en zonder wanden geleverd worden


Fietsoverkapping Leipzig uitgevoerd in een lengte van 12.9 meter


Fietsoverkapping model Laura

Een fraaie design overkapping op zware staanders. Deze is ook in een enkelzijdige en in een tweezijdige uitvoering leverbaar. Lengte vanaf 3 meter en vervolgens uitbreidbaar met steeds 1.5 meter. Pracht design en absoluut een aanwinst voor de buitenruimte en desgewenst met een geïntegreerd fietsenrek leverbaar. De afwatering gaat via de stalen staanders en spuwers boven het maaiveld.


Fietsoverkapping model Laure, elegant en een lust voor het oog. Afgebeeld een 18 meter uitvoering, gecoat in antraciet ral 7016


Fietsoverkapping model Manheim

Tot slot laten we u deze nog even zien. Onze rijwieloverkapping model Manheim. Ook deze heeft een strakke vormgeving. Voor de wanden kunt u bij deze overkapping kiezen uitgehard ESG veiligheidsglas, stalen verzinkte golfplaten of trapeziumplaat. De ultieme duurzaamheid en leverbaar van een lengte van 4 meter. De afwatering van deze overkapping gaat door de gebitumineerde staanders en spuwers boven het maaiveld. Voor de montage heeft u de keuze uit verlengde staander voor montage onder het maaiveld of de standaard voor montage op het maaiveld.


Fietsoverkapping model Manheim, hoer afgewerkt met wanden van om en om, verzinkte golfplaat en gehard veiligheidsglas. De profielen kunnen worden gecoat in een standaard ral kleur van uw keuze,


Dit zijn slecht enkele voorbeelden ui ons ruime assortiment. Indien u al onze modellen en mogelijkheden wilt zien ga dan naar > fietsoverkappingen op de site van SKWshop.nl

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten


Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. Van bouwpakket tot volledige ontzorging (installatie en fundering). we adviseren en helpen u graag.


www.skwshop.nl
*31(0)50 2806970
M:info@skwshop.nlFietsenrekken?

Ook voor fietsenrekken bent u bij SKWshop aan het juiste adres, zeer veel mogelijkheden en onze design fietsenrekken nog altijd voor extra scherpe prijzen. Afgebeeld ons fietsenrek model Gamma met betonsteunen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten