zondag 9 februari 2020

Straatmeubilair van het merk Govaplast

Picnicktafels van het merk Govaplast, geen onderhoud en grafittiproof


SKWshop nu 1 van de drie officiële dealers in Nederland

Govaplast, een kwaliteitsmerk als het om het produceren van straatmeubilair, parkbanken en picknicksets van massief regeneraat gaat.

Volledig volgens het Cradle tot Cradle principe geproduceerd. Afgelopen week kregen we bezoek en werd ons medegedeeld dat we 1 van de drie dealers in Nederland waren waar ze mee de toekomst in wilden. Iets waar we vanzelfsprekend zeer blij en trots op zijn.


100% regeneraat

Al deze fraaie meubelen voor de openbare en semi-openbare ruimte zijn dus milieuvriendelijk, maar daarnaast ook nog eens rotvrij, zeer duurzaam en geen onderhoud.


Veranderingen?

Niet echt, we blijven dezelfde lijn parkbanken en picknicksets voeren, het enige dat veranderd is dat we vanaf komende maand net als op al ons Italiaans straatmeubilair on eigen logo gaan toevoegen. Over twee weken zijn we in de fabriek om de details te bespreken.
Voor SKWshop weer een mooie stap de toekomst in.


Picknickset Londen, straks met ons eigen logo dus :-)


Topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs!

En eerlijk is eerlijk, we kunnen het niet vaak genoeg herhalen, het is absoluut topkwaliteit en bijzonder degelijk en duurzaam. Af en toe begrijpen wij niet waarom nog niet meer gemeentes en scholen hiervoor kiezen. Geen onderhoud, grafittiproof! En goed voor het milieu! Daarnaast de keuze uit zeer veel modellen en uitvoeringen.
De prijzen? Deze zullen u aangenaam verrassen. En leveren we niet alleen, maar kunnen ook de plaatsing van de picknicksets en parkbanken voor u verzorgen.


Parkbank Matrix, een prachtige parkbank uit de lijn van GovaplastAnder nieuws..

We zijn erg druk met het positioneren en perfectioneren van onze nieuwe website Kantoorunitspecialist.nl En de komende week beginnen we met het opzetten van de Adword-campagnes, zodat diegene die op zoek is naar een nieuwe kantoorunit, ook onze advertenties tegenkomt.

Verder hebben we op dit moment niet zo veel te melden, iedereen heeft de handen vol en ook ons heeft de griepgolf geraakt, dus pakken we even geen nieuwe dingen op.
Het enige dat de komende week nog veranderd is een assortimentsuitbreiding op verplaatsbare pupillen voetbaldoelen, zodra deze gerealiseerd is vermelden we dit wel via de Social Media :-)

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten. SKWShop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

Buiten de sterkste

*31(0)502806970
info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten