dinsdag 25 februari 2020

Kantoorunit kopen?

kantoorunits 2x2 m. uit onze populaire W-serie


Kantoorunitspecialist.nl
Voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Het adres voor een duurzame en degelijke oplossing als u op zoek ment naar een permanente of mobiele kantoorunit.

Oplossingen voor de binnen en buitenruimte.


SMART-unit 
Een flexibele oplossing, eenvoudig zelf te monteren en leverbaar met een diepte van 2.3 meter. Lengte onbeperkt. Alleen voor de binnenruimte geschikt.
Deze kantoorunits zijn opgebouwd uit panelen met een groef-veer verbinding. Deze zet u eenvoudig in elkaar en voor de panelen heeft u de keuze uit:

  • volledig gesloten
  • half glas
  • half draai-kiepraam
  • half schuifraam
  • deur gesloten
  • deur half glas
  • volledig glas

Deze duurzame en voordelige units worden geleverd zonder bodem en kunnen eenvoudig op een bestaande vloer geplaatst worden.
Optioneel kunt u deze unit voorzien van een elektrokast, verlichting en pc aansluiting.

Onze Smart-unit 5.6 x 2.3m. Een zeer netten oplossing ijhn bijvoorbeeld magazijnen.

Onze W-serie
Onze beste koop als het om prijs-kwaliteits--verhouding gaat. Hoogwaardig afgewerkt en leverbaar voor de binnenruimte en voor de buitenruimte (geïsoleerd en voorzien van hemelwaterafvoer).

Leverbaar in bijna iedere afmeting. Tot breedtes van 3 meter kunnen we deze kantoorunit volledig gemonteerd leveren. Grotere bouwen we op locatie op. Ook hier geldt met gesloten delen, half glas, draai-kiepramen en schuiframen leverbaar.
Maar ook met een keukenblok, toiletgroep of doucheruimtes.

Multifunctioneel inzetbaar. Bovenaan dit blog ziet u afbeeldingen van deze kantoorunits in de 2 x 2 meter uitvoering, de afbeelding hieronder 11 x 5 meter. Gestapeld en voorzien van trapopgang en bordes.
De mogelijkheden zijn legio. Zie kantoorunit model W op de website van kantoorunit-specialist.nl voor alle mogelijkheden.

Kantoorunit unit de W-serie 11 x 5 meter met trap en bordes. Twee verdiepingen.
De VC-serie
Dan hebben we over het kwalitatieve topsegment. Deze units zijn bestand tegen de meest zware omstandigheden (voeren we dan uit met dubbele coating). Qua maatvoering en opties identiek aan de VC-serie. Ook deze zijn leverbaar voor de binnen en buitenruimte en kunnen net als de W-serie tot breedtes van 3 meter volledig gemonteerd geleverd worden.


Maximale geluidsisolatie

De geïsoleerde uitvoering geeft een geluidsreductie van 30-35 Decibel, daardoor zijn deze kantoorunits ook zeer geschikt als operator-ruimte, schaftruimte en laboratorium in zeer lawaaiige omgevingen.

De ideale oplossing in "zware" omstandigheden. (Deze staan bijvoorbeeld ook in de karton-industrie (extreem vochtig en lawaaiig) En op de eilanden als meetruimtes voor het Waterschap (extreem zoute lucht? Voor mogelijkheden en voorbeelden zie: kantoorunit model VC

Grote geïsoleerde kantoorunit 9 x 4 meter. Met 2 verdiepingen


We helpen u graag
Mocht u op zoek zijn naar een kantoorunit, portiersloge, klaslokaal, kassa-unit of heeft u een speciale vraag? Bezoek dan de website van kantoorunitspecialist.nl Altijd gratis advies, snelle vrijblijvende offertes en een passende oplossing voor uw vraagstuk. We helpen u graag.

Kantoorunitspecialist.nl Dealer van WSM-GMBH 
Kwaliteit in metaal!

M: info@kantoorunitspecialist.nl
T: *31(0)502806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten