zaterdag 4 juli 2020

Kantoorunit kopen
Productie grote kantoorunit uit de W-serie in onze fabriek in Duitsland. Slechts 1 van onze vele mogelijkheden.


Kantoorunits

Een paar maanden geleden zijn we live gegaan met onze nieuwe website, kantoorunitspecialist.nl. (kantoorunits)
Iedere week verbeteren we en passen we de website verder aan. Indien u niet bekend bent met SEO, Google kijkt ook of een website leeft, verandert en in 1 x een perfecte website neerzetten is dan, hoe stom dit ook klinkt, niet verstandig al je hoog in de organische ranking wilt komen. Dus wij hebben tijd en geduld om deze website naar het gewenste niveau te brengen. Als het goed is valt niemand dit op, want eerlijk is eerlijk is is nu ook een uitstekende website, maar we gaan nog meer content (informatie) toevoegen en meer afbeeldingen (afbeeldingen-seo).Betaald adverteren

Ook dat doen we natuurlijk en ondanks dat deze website nog relatief jong is, hebben we al fantastische orders binnengehaald. Defensie, Cascade, Pyroll, enz. En we hadden natuurlijk al een goede naam en goede referentie's opgebouwd via SKWshop.nl, waar al deze kantoorunits ook op staan > kantoorunits SKWshop, alleen iets minder uitgebreid omschreven en met iets minder informatie.De kracht van kantoorunitspecialist.nl

Onze slogan is "kwaliteit in Metaal" Onze partner hiervoor WSM-GMBH, waarvoor wij de verdeler (dealer) zijn van de Nederlandse en Belgische markt. Luxemburg wilden ze ons ook geven, maar de eerlijkheid dient te zeggen, dat we niet genoeg van de Franse taal aan boord hebben. En bij een kantoorunit, zeker als het om een grotere complexe gaat, wil je de klant uitstekend kunnen informeren en geen foutjes maken :-) Vandaar Nederland en Belgiƫ. Kantoorunits vanm topkwaliteit, Duitse degelijkheid en duurzaamheid, net als Mercedes en VW ;-)


Voor ieder huisvestingsvraagstuk een oplossing

Enkele voorbeelden van toepasbaarheid van onze kantoorunits, naast kantoorruimte:

  • portiershuisjes
  • wachthuisjes
  • operatorruimtes
  • meetruimtes/labaratoria
  • klaslokalen
  • kleedkamers met sanitair
  • kantine

Tot en met complete campingwinkels... Tweelaags kantoorunits, drielaags en meer.. Ook kunnen wij, indien u uw kantoorunit op hoogte wilt hebben, de bordessen en trappen voor u produceren. Wij ontzorgen u van A tot Z.


Levering

De units tot een breedte van 3 meter kunnen we indien we op de p[lek kunnen komen,. sleutel-klaar bij u leveren, de grotere leveren we afhankelijk van de situatie (bereikbaarheid) in geprefabriceerde delen of bouwen we ter plekke voor u op. 


Kantoorunit 10 x 3 meter op bordes geplaatst.


Opties

Ook dan is bijna alles mogelijk, schuiframen, kiepramen, zonnewering, airco, sanitair, pc-aansluitingen enz, enz.. En heeft onze VC-serie kantoorunits een maximale geluidsisolatie, ideaal in fabrieks- en productie-hallen. Een aantal van jullie kent dit model kantoorunit nog als de vroegere Falconette.


Kantoorunit kopen?

Als u dus op zoek bent naar een nieuwe kantoorunit en het mag/moet uitstraling hebben, dan is een bezoek aan kantoorunitspecialist.nl, absoluut de waard. Voor de binnen en buitenruimte, altijd een passende oplossing. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag.
Kantoorunit 5 x 3 meter model VC, deze komt in een productiehal met snijmachines te staan en is dus vanwege zijn geluidsisolatie, de beste oplossing.
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

SKWshop.nl - Buiten de sterkste

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Voor onze kantoorunits: 
info@kantoorunitspecialist.nlKantoorunitspecialist.nl- maatwerk, vakwerk!


Kantoorunit model W voor de binnenruimte. Afmetingen 6 x 7 meterMeetruimtes leveren bij Waterschap Friesland, dubbel gecoat zodat deze moeiteloos de zoute lucht trotseren. Kantoorunits model VC Het kwalitatieve topsegment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten