zaterdag 15 augustus 2020

Overkapping Leipzig - Multifunctioneel

Onze fietsoverkapping Leipzig in de dubbele uitvoering tegen het gebouw aan geplaatst.Overkapping, of beter fietsoverkapping Leipzig. 1 van de vele mogelijkheden van SKWshop, maar als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat een absolute topper.

Leverbare lengtes en uitvoeringen
Deze fraaie overkappingen zijn leverbaar vanaf een lengte van 4.3 meter en vervolgens uit te breiden met delen van iedere keer 4.3 meter.

We kunnen deze overkapping in een enkele uitvoering leveren (h x d x l =  235 x 220 x 430 cm) en in een dubbele uitvoering (h x d x l =  235 x 440 x 430 cm).
Indien u deze als fietsoverkapping gebruikt: De enkele biedt plek aan 12 fietsen, de dubbele aan 24 fietsen.


De enkele uitvoering van fietsoverkapping Leipzig. Afgebeeld een basisdeel en 2 x een aanbouwdeel. Totale lengte 12.9 meter.


Levering
De levering geschiedt als bouwpakket, maar desgewenst kunnen wij uw overkapping ook voor u monteren. We informeren u hierover graag.

Multifunctioneel
Naast het parkeren van fietsen is deze overkapping ook zeer geschikt voor materialenopslag. Maar afgelopen week hebben we deze voor het eerst geleverd als overdekte ontmoetingsruimte op een bedrijventerrein. Locatie in Venlo en tevens hebben we deze voorzien van onze parkbank model Danielle (6 stuks).
Slim bedacht... (heeft de klant zelf gedaan) want nu heeft hij of zij voor een zeer scherpe prijs een kwalitatief uitstekende overdekte buitenruimte met zitbanken. Afmetingen 4.4 x 4.3 meter.
Zie afbeelding hieronder, netjes toch?Fietsoverkapping Leipzig ingezet als overdekte buitenruimte op een bedrijven-terrein in Venlo.


We zijn dan ook superblij met de foto's die we gekregen hebben, zodat we deze optie ook aan onze potentiële klanten kunnen laten zien :-).


Prijzen
De enkele al vanaf,      906,00 ex btw
De dubbele al vanaf, 2.057,00 ex btw

Snelle levering
Doordat we de delen van deze overkapping geprefabriceerd op voorraad hebben kunnen we deze ook nog eens verrassend snel leveren.Indien u meer wilt weten of gewoon nieuwsgierig bent, neem dan vrijblijvend contact op. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en we informeren u graag.
En kijk hier voor al onze mogelijkheden als het om fietsoverkappingen gaat. We hebben een zeer ruim assortiment. Van standaard overkappingen tot fraai design. Voor ieder budget en iedere vraagstuk wel een oplossing.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nlVooruit, nog 1 afbeelding van de dubbele overkapping Leipzig met onze zitbanken Danielle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten