woensdag 16 november 2022

Kantoorunit kopen

 

Kantoorunit model W afm: 5 x 4m voor de binnenruimte. Deze is zowel voor de binnen als buitenruimte in bijna iedere configuratie en afmeting leverbaar. Beste Koop!

Op zoek naar een kantoorunit, huisvesting voor uw personeel, een kantine of een portiersloge.
Kantoorunitspecialist.nl is hiervoor het juiste adres. (Powered by SKWshop).

Opgericht als onderdeel van SKWshop om u nog meer informatie te kunnen geven, beter onze mogelijkheden te kunnen laten zien en u meer te nog ontzorgen bij de aanschaf van een zogeheten kantoorunit of bureelunit. 


Kwaliteitswaarborging
SKWshop is de enige Premium Partner van WSM GMBH voor Nederland en België en daarmee diegene die ook als enige voor 100% samenwerking met deze fabriek heeft in tegenstelling tot sommige andere wederverkopers. WSM GMBH, de producent van hoogwaardige kantoorunits voor binnen en buiten. Een samenwerking waar we trots op zijn. 
En daarmee is dus ook kantoorunitspecialist direct 1 van de sterkste spelers als het om  kwaliteit en kwaliteitswaarborging gaat.

Maatwerk- Vakwerk!
Op iedere vraag een passend antwoord, voor bijna ieder huisvestings-, of burele vraagstuk voor u, uw medewerkers en/of collega's een passende oplossing.


Een opengewerkte kantoorunit 4x2m

Sleutelklaar:
Indien de kantoorunit op een vrachtwagen past (tot maar liefst 9 x 3 meter) kunnen we als de unit op de plek kan komen deze volledig gemonteerd leveren. Anders en grotere kantoorunits monteren we ter plekke met ons montageteam. ok 2-laags units, inclusief trapopgang en bordes kunnen we probleemloos voor u produceren.

Een lijst met mogelijke opties: (U kiest zelf het aantal raampanelen, gesloten panelen, tussenwanden en deuren. Voor de raampanelen heeft u de keuze uit vol glas- elementen, half glas- elementen, dicht, schuif- en draai-kiepramen).

  • aantal contactdozen en posities
  • aantal pc aansluitingen en posities
  • LED's
  • verwarming
  • airco keukenblok
  • toiletten
  • douchex
  • zonnewering
  • enz.. enz..
Kortom de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en de units kunnen volledig naar uw wensen samengesteld/geproduceerd worden.

De binnenkant van onze kantoorunits, zeer hoogwaardig afgewerkt.


Een goede werkplek draagt bij aan het welzijn van uw collega's/medewerkers.
Kantoorunitspecialist heeft zich tot doel gesteld 1 van de grootste spelers te zijn in 2030 van de Benelux in leveren van hoogwaardige werkplekken voor bedrijf, industrie en overheden. Adviserend en ontzorgend. 

Referenties:
We hebben al een uitgebreide referentielijst met zeer tevreden klanten, waaronder: IKEA, Defensie, Vopak, Mitsubishi, Waterschap Friesland, enz...

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan het updaten en nog gebruiksvriendelijker maken van de website op basis van klantonderzoek > Van A naar B(eter). Een leuk proces waar me met veel plezier mee bezig zijn. 


Een bureel vraagstuk?
Als u overweegt een kantoorunit, portiersloge o.i.d. aan te schaffen neem dan in ieder geval een kijkje op de website van kantoorunitspecialist. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-) We informeren en helpen u graag.


Op de plek hijsen 5x2m unit


Snel een werkplek voor de binnenruimte nodig?
Bent u snel een werkplek voor de binnenruimte nodig. Bekijk dan ook even onze innovatieve SMART serie. Snelle levering < 3 weken. Eenvoudig zelf samen te stellen en te monteren. Hoogwaardig sandwichpanelen met een veer-groef verbindeng.

SMART-units, leverbaar tot een diepte van max ca 4.6m en lengte onbeperkt.


Kantoorunit model SMART, eenvoudig samen te stellen en snelle levering

De hartelijk groeten van SKWshop.nl - Ook uw raadgevend leverancier voor al uw burele vraagstukken. De drijvende kracht achter kantoorunitspecialist.nl

Maatwerk - Vakwerk

www.skwshop.nl 
www.kantoorunitspecialist.nl

T- *31(0)502806970)


Weetje:
We hebben zelf kantoorunits, operatorruimtes die het geluid met maar liefst met 35 Decibel reduceren!
Ideaal in lawaaiige omgevingen. De VC-serie, het kwalitatieve topsegment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten