maandag 29 april 2024

Rookabri Model Jena: De voordelige rookoverkapping voor bedrijven en industrie

 

Rookabri - rookhok Jena in de kleine uitvoering 1.5 x 1.5m met 3 wanden


Bent u op zoek naar een betaalbare en solide rookoverkapping voor uw bedrijf of industrieterrein? Dan is onze rookabri, ook wel bekend als het rookabri model Jena, de ideale keuze voor u! Deze voordelige rookoverkapping combineert praktisch gebruik, duurzaamheid en een aantrekkelijke prijs. Ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, biedt de rookabri Jena een budgetvriendelijke oplossing voor uw buitenruimte.


Praktisch en eenvoudig te monteren
Onze rookabri Jena wordt geleverd als bouwpakket, waardoor u kunt profiteren van eenvoudige installatie. Dankzij de aangelaste voetplaten is het bevestigen van de rookoverkapping op het maaiveld een fluitje van een cent. U bespaart niet alleen op kosten, maar ook op installatietijd!

Duurzame constructie
Wij streven naar uitmuntendheid in kwaliteit, daarom is de rookabri Jena vervaardigd uit duurzame materialen. De kokerprofielen zijn verzinkt en kunnen indien gewenst gepoedercoat worden in grijs-wit (Ral 9002), waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en langdurig gebruik.

Veilig en comfortabel
De zijwanden van de rookabri Jena zijn gemaakt van hoogwaardige golf PVC-platen, die zorgen voor een veilige en comfortabele rookruimte. Bovendien zijn de wanden voorzien van leun-profielen, waardoor schade aan de rookoverkapping wordt voorkomen door het aanleunen van personen.


Rookoverkapping - rookabri Jena Maxi met 3 wanden in de verzinkte uitrvoering


Verschillende uitvoeringen
De rookabri Jena is verkrijgbaar in twee varianten om aan uw specifieke behoeften te voldoen:


1. Enkele Uitvoering (Model Jena)

Afmetingen:
Breedte x Diepte x Hoogte: 1.720 × 2.360 × 1.580 mm (buitenmaats).
Stahoogte: 2.200 mm.
Capaciteit: Geschikt voor circa 2 personen.

2. Dubbele Uitvoering (Model Jena Maxi)

Afmetingen:
Breedte x Hoogte x Diepte: 2.960 × 2.360 × 1.580 mm (buitenmaats).
Stahoogte: 2.200 mm.
Capaciteit: Geschikt voor circa 4-5 personen.


Keurig verpakt en geleverd in een kist. Maar ook wij kunnen de montage van uw rokersabri verzorgen.


Laagste Prijsgarantie

Wij streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Daarom geldt voor de rookabri Jena inclusief montage en fundering onze laagste prijsgarantie! U krijgt niet alleen een hoogwaardige rookoverkapping, maar ook gemoedsrust wetende dat u de beste deal hebt gekregen.


Netjes, degelijk en duurzaam buitenroken


Kies vandaag nog voor de rookabri Jena en creëer een comfortabele rookruimte voor uw bedrijf of industrieterrein. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Roken was nog nooit zo aangenaam dankzij de rookabri Jena!


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
M: info@skwshop.nl

T: *31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten