donderdag 27 juni 2024

Basketbal palen voor elke locatie

 


Onze Duo basketbalpaal. Uitgevoerd met twee geluidsarme basketbalborden in verschillende kleuren. Waarvan 1 ring op 305cm hoogte en de andere op 265cm hoogte. (U kunt zelf de bordhoogtes kiezen).


Van schoolpleinen tot professionele basketbalvelden bij SKWshop

Als je op zoek bent naar een basketbal paal voor buiten, dan ben je bij SKWshop aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan basketbalpalen, geschikt voor zowel recreatief gebruik als voor professionele doeleinden. Of je nu een basketbalpaal zoekt voor op het schoolplein, een openbare speelplaats, of een sportveld, wij hebben de perfecte oplossing voor je.


De perfecte basketbal paal voor buiten

Een basketbal paal voor buiten moet bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik. Bij SKWshop vind je een breed scala aan basketbalpalen die speciaal ontworpen zijn om langdurig mee te gaan. Onze palen zijn robuust, duurzaam en kunnen worden geleverd met antivandaal kenmerken, waardoor ze ideaal zijn voor openbare locaties. Alle ijzerdelen zijn volbad verzinkt voor het lassen!! DE ultieme duurzaamheid. En hebben de rvs-uitvoeringen. Zoals onze basketbal paal Rothe Fixed.



Onze populaire basketbalpaal model Classic. Een zeer degelijke en duurzame prijspakker voor buiten basketbalpalen


Basketbalpalen voor het schoolplein

Op zoek naar een veilige en duurzame basketbalpaal voor het schoolplein? Onze selectie is perfect afgestemd op de behoeften van scholen. We begrijpen dat veiligheid en duurzaamheid prioriteit hebben op een schoolplein, daarom bieden wij basketbalpalen aan die niet alleen stevig zijn, maar ook geluidsarme basketbalborden hebben. Dit vermindert overlast en zorgt voor een prettige speelomgeving voor de kinderen. Diverse bordhoogtes mogelijk!


Van recreatief tot professioneel

Bij SKWshop hebben we basketbalpalen voor elke situatie. Of je nu een eenvoudige paal nodig hebt voor recreatief gebruik of een professionele installatie voor wedstrijden, wij hebben het allemaal. Onze professionele basketbalpalen voldoen aan de hoogste normen en tevens kunnen de meeste kunnen zelfs geleverd worden met basketbalborden in RAL-kleur naar keuze, zodat je de uitstraling van de installatie volledig kunt afstemmen op de omgeving.


Onze antivandaal basketbal paal Heavy met aan 1 kant een wedstrijdformaat antivandaalbord en aan de andere kant een recreatie basketbalbord op kinderhoogte. Ook met alleen een wedstrijdbord leverbaar.


Speciale opties en montage

Naast de standaard opties bieden wij ook basketbalpalen met dubbele borden, wat ideaal is voor locaties waar meerdere kinderen en of teams tegelijk willen spelen. Bovendien kan je bij SKWshop kiezen voor levering inclusief montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de paal stevig en veilig wordt geïnstalleerd, zodat je er zeker van bent dat alles perfect werkt.


Verschillende  ringhoogtes

Onze basketbalpalen bieden ook de flexibiliteit van verschillende ringhoogtes, naar keuze, variërend van professionele hoogtes van 305 cm afwijking tot kinderhoogtes. Dit maakt onze palen ideaal voor gebruik door spelers en spelertjes van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Iedereen kan scoren!


Inbetonneerbaar of met een voetplaat? Op deze afbeelding ziet u hoe we een basketbalpaal in beton zetten. U kunt er ook voor kiezen een uitvoering met voetplaat en 4 voorgeboorde gaten te nemen.


Waarom kiezen voor SKWshop?

Ruim assortiment: Van recreatiebasketbalpalen tot professionele installaties.
Antivandaal opties: Ideaal voor openbare ruimtes en scholen.
Geluidsarme borden: Voor een stille en vredige speelomgeving.
Diverse RAL-kleuren: Pas de paal aan naar jouw wensen.
Ook basketbalpalen met instelbare ringhoogte.

Voor ieder plein een passende oplossing!


Onze basketbalpaal Profi met plexiglas wedstrijdbord en verende dunkring


Alleen levering of inclusief montage: Professionele installatie voor maximale veiligheid. WE ontzorgen u graag.

Bij SKWshop vind je gegarandeerd de basketbal paal die aan al jouw eisen voldoet. Bezoek onze website en ontdek het volledige assortiment. Of je nu een school, gemeente of sportvereniging bent, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte basketbaloplossing


SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte. Buiten de sterkste!

M:info@skwshop.nl
*31(0)(502806970


maandag 24 juni 2024

De voetbaldoelen en voetbaldoeltjes van SKWshop

 

Onze TRD200 voetbaldoeltjes het meest verkocht voor speel en schoolpleinen. Leverbaar in 2 afmetingen en in diverse ral kleuren. 


Voetbal nog altijd onverminderd populair
Voetbal is zonder twijfel de populairste sport ter wereld, en of je nu een professionele speler bent, een fanatieke amateur of gewoon een voetballiefhebber, een goed voetbaldoel is essentieel voor elke wedstrijd of training. Bij SKWshop begrijpen we de passie voor de sport en bieden we een breed scala aan voetbaldoelen en voetbaldoeltjes die geschikt zijn voor elke leeftijd en elk vaardigheidsniveau. In deze gids nemen we je mee door ons aanbod en de voordelen van onze producten.

Waarom kiezen voor voetbaldoelen van SKWshop?

Bij SKWshop staat kwaliteit voorop. Onze voetbaldoelen zijn ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn, zodat je keer op keer kunt genieten van een geweldig spel. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten voor ons kiezen:

Duurzaamheid en Sterkte: Onze doelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals volbad verzinkt staal en aluminium, wat zorgt voor een zeer lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

Verschillende maten: We begrijpen dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft. Daarom bieden we doelen in verschillende maten, van kleine doeltjes voor in de achtertuin tot officiële wedstrijddoelen.

Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop. Onze doelen voldoen aan alle veiligheidsnormen, zodat je zonder zorgen kunt spelen. 

Last but not least: Kwaliteit voor zeer scherp prijzen!


De productie van onze VD200 antivandalisme voetbalkdoelen. Hier in een 3x2m uitvoering. Een onverwoestbare oplossing voor openbare pleinen


Soorten voetbaldoelen bij SKWshop
Bij SKWshop vind je een breed scala aan voetbaldoelen, elk ontworpen met specifieke behoeften in gedachten:

  1. Mini voetbaldoeltjes: Perfect voor jonge kinderen en ideaal voor gebruik in de tuin of op het schoolplein. Deze doeltjes zijn vrijstaand licht en gemakkelijk te verplaatsen, maar ook zeer geschikt voor permanente plaatsing.
  2. Trainersdoelen: Speciaal ontworpen voor trainingsoefeningen. Deze doelen zijn vaak draagbaar en kunnen snel worden neergezet en weggehaald. We hebben een zeer  ruim assortiment aluminium trainings- voetbaldoeltjes
  3. Wedstrijddoelen: Voor de serieuze voetballers bieden we officiële wedstrijddoelen aan die voldoen aan de regelgeving van de KNVB en FIFA. Deze doelen zijn robuust en geschikt voor gebruik op sportvelden. Hiervoor geldt dat we zowel vaste voetbaldoelen hebben zoals het bekende P-model en WK-model, maar ook diverse verplaatsbare aluminium voetbakdoelen als dan niet uitgevoerd met draagbeugels en/of wielen.
  4. Inklapbare Voetbaldoeltjes: Deze doelen zijn ideaal voor mensen met beperkte opslagruimte. Ze kunnen gemakkelijk worden ingeklapt en opgeborgen na gebruik.
  5. Antivandalisme Voetbaldoelen: Voor openbare ruimtes en speeltuinen bieden we speciale antivandalisme voetbaldoelen aan. Deze zijn extra stevig en ontworpen om bestand te zijn tegen zware belasting en vandalisme. Ze zijn ideaal voor scholen, parken en andere openbare sportvelden.


Onze top aanbieding als het om verplaatsbare pupillen voetbaldoelen gaat. Aluminium voetbaldoel model JVD150


Hoe kies je het juiste voetbaldoel?
Het kiezen van het juiste voetbaldoel hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de spelers, het beschikbare speelveld en het beoogde gebruik (wedstrijd of training). Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je keuze:

  1. Leeftijd en niveau van de ppelers: Voor jonge kinderen zijn mini-doeltjes vaak voldoende. Voor oudere kinderen en volwassenen kun je beter kiezen voor grotere doelen.
  2. Speelveld: Als je een groot veld hebt, kun je kiezen voor officiële wedstrijddoelen. Voor kleinere ruimtes zijn trainers- of mini-doeltjes beter geschikt.
  3. Gebruik: Bedenk of je het doel voornamelijk voor wedstrijden of voor training zult gebruiken. Voor training zijn draagbare en inklapbare doelen ideaal.
  4. Locatie: Voor openbare ruimtes en plekken met een hoog risico op vandalisme, zijn onze antivandalisme voetbaldoelen de beste keuze.


De bekende inklapbare JVD240 3x1m mini pupillen voetbaldoeltjes voor het 4 tegen 4 spel

Altijd een passend voetbaldoel
Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde speler, bij SKWshop vind je het perfecte voetbaldoel dat aan al je behoeften voldoet. Met onze duurzame en veilige doelen ben je verzekerd van jarenlang speelplezier. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment aan voetbaldoelen en voetbaldoeltjes, inclusief onze speciale antivandalisme opties voor openbare ruimtes. Zet vandaag nog de eerste stap naar een betere voetbalervaring!


Bezoek SKWshop voor meer informatie en om jouw perfecte voetbaldoel te vinden!
SKWShop.nl - Buiten de sterkste!


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970


Ook voor uw WK- voetbaldoelen is SKWShop het juiste adres.



donderdag 20 juni 2024

Onze fietsenoverkapping: BF1000 - Droog fietsparkeren op zijn mooist


Deze week opgeleverd, fietsen overkapping BF1000, lengte 9 meter, voorzien van onze aanleunbeugels met tussenbuis


Op zoek naar een overkapping voor fietsen?

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor het droog parkeren van je fiets? Zoek niet verder! Bij SKWshop bieden we de BF1000 fietsoverkapping aan, een stijlvolle en functionele overkapping die in iedere standaard RAL-kleur leverbaar is. Of je nu een kleine tuin hebt of een groot fietsenstalling nodig hebt, de BF1000 is de ideale keuze.

De voordelen van de BF1000 Fietsoverkapping

  1. Bescherming tegen weer en wind: De BF1000 biedt optimale bescherming tegen regen, sneeuw, en zon. Zo blijft je fiets in topconditie, ongeacht het weer.
  2. Maatwerk in kleur: Deze overkapping is verkrijgbaar in alle standaard RAL-kleuren. Kies een kleur die perfect bij je omgeving past en voeg een esthetisch aantrekkelijke aanvulling toe aan je buitenruimte.
  3. Duurzaam en stevig: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de BF1000 ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het robuuste ontwerp zorgt voor een stabiele en veilige fietsparkeerplaats.
  4. Inclusief installatie: De BF1000 wordt gemonteerd geleverd tot een lengte van 9 meter. Voor grotere lengtes bouwen we de overkapping op locatie op, zodat je zeker weet dat alles perfect in elkaar zit.
  5. Veilig: Door de transparant kan van slagvast UV-bestendig polycarbonaat geven deze overkappingen een veilig gevoel. (Geen dode hoeken)

Top Aanbieding: Profiteer nu!

Onze BF1000 fietsoverkapping is nog steeds in de aanbieding. Dit is het perfecte moment om te investeren in een duurzame en stijlvolle oplossing voor het droog parkeren van je fiets.
Leverbare lengtes: Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en vervolgens onbeperkt uit te breiden met aanbouwdelen.



Twee stuks van deze verrassend voordelige rijwieloverkappingen naast elkaar. Beide zwart gecoat en een lengte van 3 meter. De rechter wordt gebruikt als fiets overkapping, de linker als rookabri.


Weer in diverse plaatsen geplaatst

De BF1000 is een hardloper in ons assortiment. Afgelopen week hebben we weer diverse BF1000 overkappingen geplaatst bij tevreden klanten door het hele land. Of het nu gaat om particuliere tuinen, bedrijfsterreinen, of scholen, onze BF1000 vindt overal zijn plek.

Compleet aanbod: Ook voor de bijpassende fietsenrekken

Bij SKWshop vind je niet alleen de beste fietsoverkappingen, maar ook de bijpassende fietsenrekken. Ons assortiment biedt voor elke situatie een geschikte oplossing. Combineer je BF1000 overkapping met een van onze hoogwaardige fietsenrekken voor een complete fietsparkeeroplossing.



Ook deze hebben we deze week opgeleverd, fietsen overkapping BF1000 in een verzinkte uitvoering met een lengte van 9 meter.


Conclusie

De BF1000 fietsoverkapping van SKWshop is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en functionele oplossing voor het droog parkeren van fietsen. Verkrijgbaar in elke standaard RAL-kleur en leverbaar tot 9 meter lengte, is de BF1000 geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Mis deze top aanbieding niet en zorg ervoor dat je fietsen altijd droog en beschermd staan.

Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Bij SKWshop ben je aan het juiste adres voor al je fietsparkeeroplossingen!


Fietsoverkapping BF1000, duurzaam en voordelig. Snelle levering


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte

maandag 17 juni 2024

Fietsoverkapping Leipzig: Verrassend voordelig!

 


Fietsoverkapping Leipzig 4.3m in de tweezijdige uitvoering met het frame gecoat in antraciet
Ideaal voor 20 tot 24 fietsen.


Fietsoverkapping Leipzig: Een perfecte en verrassend voordelige bescherming voor uw fietsen

Bij SKWShop.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om uw fietsen goed te beschermen tegen weer en wind. Daarom bieden we de fietsoverkapping Leipzig aan, een veelzijdige en duurzame oplossing voor elke buitenruimte. Of u nu een particuliere tuin, een bedrijfsomgeving of een openbare ruimte wilt voorzien van een kwalitatieve fietsoverkapping, de Leipzig-serie heeft precies wat u nodig heeft.


Diverse uitvoeringen:
De fietsoverkapping Leipzig is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan diverse behoeften te voldoen. We leveren deze in een basisdee3l, welke onbeperkt uit te breiden is met aanbouwdelen

Als: Enkelzijdige fietsoverkapping: Ideaal voor plaatsen waar ruimte beperkt is of waar fietsen aan één kant gestald moeten worden.

Als: Tweezijdige fietsoverkapping: Perfect voor grotere ruimtes waar fietsen aan beide zijden gestald kunnen worden, wat zorgt voor een efficiëntere benutting van de ruimte.


Fietsoverkapping Leipzig met achterwand en zijwanden in een uitvoering van 12.9 meter lengte


Leveringsopties:
bouwpakket of volledige installatie, inclusief funderingen. We ontzorgen u graag

Bij SKWShop.nl kunt u kiezen hoe u uw fietsoverkapping Leipzig wilt ontvangen:

Bouwpakket: Voor de doe-het-zelvers bieden we de mogelijkheid om de overkapping als bouwpakket te bestellen. Dit is een kostenefficiënte optie die u de flexibiliteit geeft om de overkapping zelf te installeren. We leveren er een duidelijke handleiding bij.

Volledige installatie: Voor degenen die de voorkeur geven aan gemak, bieden we een complete installatieservice inclusief funderingen. Ons team van professionals zorgt ervoor dat de overkapping stevig en correct wordt geïnstalleerd.



Fietsoverkapping Leipzig met achterwand en 1 zijwand gesloten


Ontwerpen: open of 1 of meerdere zijden gesloten
De fietsoverkapping Leipzig is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen om aan uw specifieke eisen te voldoen:

Met rug- en zijwanden: Voor maximale bescherming tegen weersinvloeden en extra beveiliging.
Volledig open: Een meer luchtige optie die nog steeds uitstekende bescherming biedt tegen neerslag.

Kleuropties: Standaard en optioneel
Standaard wordt de fietsoverkapping Leipzig geleverd in de kleur RAL 9002, een tijdloze en neutrale tint die in elke omgeving past. Voor diegenen die hun overkapping willen aanpassen aan een specifieke stijl of huisstijl, bieden we tegen een meerprijs ook diverse andere RAL-kleuren aan. Hierdoor kunt u uw fietsoverkapping perfect afstemmen op uw wensen en omgeving.

Conclusie
De fietsoverkapping Leipzig van SKWShop.nl biedt een ideale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Met diverse uitvoeringen, flexibele leveringsopties en aanpasbare kleuropties, is er altijd een Leipzig fietsoverkapping die perfect aansluit bij uw behoeften. Bezoek onze website en ontdek hoe de fietsoverkapping Leipzig uw buitenruimte kan transformeren en uw fietsen optimaal kan beschermen. En bij vragen, bel of mail, we informeren u graag en vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-)

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Iets anders?
Op zoek naar een ander model? Zie dan ons gehele assortiment. SKWShop, altijd een passende fietsoverkapping. En ook voor uw fietsenrek bent u bij ons aan het juiste adres.



Lengte 8,6m in de tweezijdige uitvoering met zijwanden. Ideaal voor scholen en bedrijven die niet te veel geld willen besteden en toch een keurige fietsoverkapping willen hebben,

SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!

maandag 10 juni 2024

Betonnen zitelementen: Reuzen Smarties voor uw Buitenruimte

 


Onze betonnen Smarties, deze liggen op het Dom-plein in Utrecht


Betonnen zitelementen zijn een perfecte keuze voor zowel openbare als privé buitenruimtes. Deze duurzame en stijlvolle zitstenen, vaak liefkozend "Reuzen Smarties" genoemd, bieden een innovatieve en aantrekkelijke oplossing voor plein- en straatmeubilair. Met hun fraaie organische vormgeving passen ze moeiteloos in bijna iedere omgeving, van school- en speelpleinen tot parken en openbare straten. Laten we eens dieper ingaan op wat deze betonnen zitelementen zo bijzonder maakt.
Een bijzonder mooi alternatief voor de klassiek parkbank en bovendien werken deze veiligheidsverhogend. Bovendien 1 van de leukste uit onze lijn betonnen zit-elementen c.q. parkbanken.



En naast de Smarties hebben we ook nog onze organisch vormgegeven zit- knuffelstenen.
Deze liggen in Almere en hebben afmetingen: 120 x 80 x 57cm. Zie hier al onze betonnen parkbanken, waaronder deze fraaie knuffelstenen.


Duurzaamheid en veiligheid

De Reuzen Smarties zijn praktisch onverwoestbaar. Gemaakt van hoogwaardig beton, kunnen ze de zwaarste weersomstandigheden en intensief gebruik weerstaan. Dit maakt ze ideaal voor plekken waar duurzaamheid een vereiste is. Bovendien zorgen de ronde vormen van deze zitelementen voor extra veiligheid, waardoor ze perfect zijn voor school- en speelpleinen waar kinderen actief zijn.

Esthetiek en Functionaliteit

Dankzij de organische vormgeving voegen de Reuzen Smarties niet alleen functionaliteit toe, maar ook een esthetische waarde aan uw buitenruimte. Ze kunnen dienen als zitplaatsen of als decoratieve elementen, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn. De natuurlijke vormen en kleuren zorgen ervoor dat ze in bijna elke omgeving passen, of het nu gaat om een moderne stedelijke ruimte of een groen park.


Onze Smarties op een schoolplein in diverse kleuren


Leverbare kleuren

De betonnen zitelementen zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren:

  • Naturel-grijs
  • Antraciet

Op aanvraag zijn ook andere kleuren beschikbaar, zodat u de perfecte match voor uw specifieke project kunt vinden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voordelige prijzen en extra opties

De prijs per zitelement begint bij slechts €395,- exclusief 21% BTW, wat ze tot een betaalbare optie maakt voor kwalitatief straatmeubilair. De verzendkosten bedragen €145,00 voor het eerste element en €75,00 voor ieder volgende element. Dit biedt een kosteneffectieve manier om uw buitenruimte in te richten zonder concessies te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.


Ikzelf op op 1 van onze betonnen Smarties in Utrecht :-)


Anti-Graffiticoating

Voor extra bescherming en onderhoudsgemak is het mogelijk om de betonnen zitelementen te voorzien van een anti-graffiticoating. Deze coating maakt het eenvoudig om ongewenste graffiti te verwijderen en zorgt ervoor dat uw straatmeubilair er altijd netjes en verzorgd uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze optie.

Conclusie: Straatmeubilair op zijn mooist

De Reuzen Smarties bieden een unieke combinatie van duurzaamheid, veiligheid, en esthetiek, wat ze tot een uitstekende keuze maakt voor iedere buitenruimte. Met hun betaalbare prijzen en extra opties, zoals de anti-graffiticoating, zijn ze een slimme investering voor schoolpleinen, parken, en stedelijke gebieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis advies en ontdek hoe de Reuzen Smarties uw buitenruimte kunnen transformeren.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
Ook voor uw kunststof parkbanken kunststof parkbanken en stalen parkbanken het juiste adres

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Smarties in diverse kleuren. Deze zitstenen liggen in Doetinchem

donderdag 6 juni 2024

 


Design parkbank Rest Curved naar binnen en naar buiten gebogen in een geschakelde opstelling


Ontdek het Uitzonderlijke design van de Parkbank Rest Curved
SKWShop, ook sterk in parkbanken en picknicktafels.
Bent u op zoek naar stijlvol en functioneel straatmeubilair? Ontdek de Parkbank Rest Curved, een prachtig voorbeeld van Italiaans design. Deze design parkbank combineert esthetiek met duurzaamheid en is ideaal voor diverse toepassingen in openbare ruimtes, parken en tuinen.


Veelzijdige toepassingen: Van parkbank tot boombank
De Rest Curved parkbank onderscheidt zich door zijn gebogen ontwerp, waardoor het niet alleen een opvallende parkbank is, maar ook perfect kan dienen als boombank. Door meerdere gebogen delen te koppelen, ontstaat een volledige ronde boombank met een buitendiameter van maar liefst 3,4 meter en een binnendiameter van circa 2,2 meter. Dit maakt het een ideale keuze voor het creëren van gezellige, natuurlijke zitplekken rondom bomen.


Parkbank Rest Curved zonder rugleuning


Uitvoeringen en specificaties:
De Rest Curved is beschikbaar in diverse uitvoeringen om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  • met rugleuning: Voor extra comfort en ondersteuning.
  • zonder rugleuning: Voor een strakkere en minimalistische look.
  • naar binnen gebogen: Voor compacte en intieme opstellingen.
  • naar buiten gebogen: Perfect als ronde boombank.
  • hoogwaardige materialen en afwerking

Onze parkbanken zijn vervaardigd van verzinkt ijzer en worden gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze, waardoor ze niet alleen mooi, maar ook duurzaam en weerbestendig zijn. Voor een extra luxe uitstraling kunt u ook kiezen voor een uitvoering in roestvrij staal (RVS). De volgende specificaties zijn van toepassing:



Twee naar binnen gebogen uitvoeringen met rugleuning


Parkbank Curved met Leuning

  • Buitenradius (naar binnen gebogen): ca. 1.740 mm
  • Buitenradius (naar buiten gebogen): ca. 1.856 mm
  • Binnenradius: ca. 1.080 mm
  • Zitting en rugleuning: 29 buizen ø16 x 1,5 mm
  • Zithoogte: 430 mm
  • Totale hoogte: 786 mm

Parkbank Curved zonder Leuning

  • Buitenradius (naar binnen gebogen): ca. 1.740 mm
  • Buitenradius (naar buiten gebogen): ca. 1.856 mm
  • Binnenradius: ca. 1.080 mm
  • Zithoogte: 430 mm

Eenvoudige montage:

Onze parkbanken zijn voorzien van voetplaten voor eenvoudige montage op het maaiveld. Voor ondergrondse bevestiging zijn verlengde poten beschikbaar. Desgewenst kunnen wij ook de montage voor u verzorgen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.


Complete lijn voor uw buitenruimte: 
Naast de Rest Curved parkbank, bieden wij ook bijpassende afvalbakken en picknicksets aan, zoals de Afvalbak model Elise en de Picknickset Rest. Hierdoor kunt u een samenhangende en esthetische buitenruimte creëren die zowel functioneel als uitnodigend is.



Ook als rechte parkbank en als complete picknicktafel -picknickset leverbaar


Klanttevredenheid en gratis advies
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en bieden gratis advies aan om u te helpen de beste keuze te maken voor uw buitenruimte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en vrijblijvend advies te geven.

Kies voor de Parkbank Rest Curved en voeg een vleugje Italiaans design toe aan uw buitenruimte tegen een zeer concurrerende prijs. Bezoek onze website voor meer informatie en om de diverse opties te bekijken.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend  leverancier voor de buitenruimte!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

woensdag 5 juni 2024

Voetbalkooi Kopen? Ook voor speciaal maatwerk!

 

De opgeleverde voetbalkooi met basketbal op het dak in Vlaanderen


Ook voor speciaal maatwerk is SKWshop het juiste adres
Bij SKWshop begrijpen we dat elke locatie unieke eisen heeft als het gaat om voetbalkooien Daarom bieden wij niet alleen standaard voetbalkooien aan, maar ook speciaal maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen en de beschikbare ruimte. Recentelijk hebben we in Vlaanderen een indrukwekkend project afgerond waarbij we een voetbalkooi met basketbalfaciliteiten op een dak hebben geplaatst.

Maatwerk voor de perfecte voetbalkooi
Elke voetbalkooi die we ontwerpen en installeren, wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gerealiseerd. Voor het project in Vlaanderen hebben we gekozen voor een combinatie van robuuste materialen en slimme ontwerpoplossingen. De onderzijde van de kooi is gemaakt van spijlenhekwerk, wat zorgt voor een stevige en veilige basis. De rest van de kooi is afgewerkt met balvangnetten met een maas van 40 x 40 mm, wat bijdraagt aan een veilige en plezierige speelervaring.



De antivandalisme antivandalisme voetbaldoelen VB200 met basketbal 


Antivandalisme voetbaldoelen
Voor de voetbaldoelen hebben we gekozen voor onze hoogwaardige antivandalisme doelen van 3x2 meter. Deze doelen zijn niet alleen duurzaam en bestand tegen intensief gebruik, maar ze bieden ook extra speelplezier dankzij de geïntegreerde basketbalringen boven de doelen. Dit multifunctionele ontwerp maakt de kooi geschikt voor meerdere sporten en bevordert actieve en veelzijdige speelomgevingen.

Een veelzijdige speelruimte op een Dak
Een van de meest bijzondere aspecten van dit project is de locatie: een dak. Dit bewijst dat onze voetbalkooien flexibel en aanpasbaar zijn aan diverse omgevingen, of het nu gaat om een schoolplein, een buurtpark of zelfs een dak van een gebouw. Door te kiezen voor maatwerkoplossingen kunnen we ervoor zorgen dat elke kooi optimaal benut wordt, ongeacht de beschikbare ruimte.


Ook deze hebben we op een dak gemonteerd. Deze voetbalkooi met 6 doelen staat in Leiden


Waarom kiezen voor SKWshop?
Bij SKWshop staan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop. Onze maatwerk voetbalkooien zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik en diverse weersomstandigheden. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project aan hun specifieke eisen voldoet en een veilige, plezierige speelomgeving biedt.


Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een voetbalkooi of heeft u specifieke wensen voor maatwerk? Neem dan contact op met SKWshop. Wij helpen u graag verder om uw sportfaciliteiten naar een hoger niveau te tillen. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Afmeingen 10 x 20m met kunstgras als speelvloer, een voetbalkooi model Premium (meest verkocht), deze staat gewoon op het maaiveld. Want ook voor gewone situaties is SKWshop het juiste adres.


Bij SKWshop maken we sportdromen werkelijkheid! We denken met u mee van begin tot eind en onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!



Hier is gekozen voor een Granuplast rolcoating met stroefheidskorrel als speelvloer. U ziet het de mogelijkheden zijn legio.