vrijdag 6 september 2013

Speedsoccer....Speedsoccer.

Speedsoccer is een snel voetbalspel op een compact voetbalveld 14 x 28 of 15 x 30 meter, het gehele veld is voorzien van een boarding, ca 1 meter hoog en de rest van het veld is afgesloten met een net.
De bal blijft dus altijd in het spel en dat maakt het leuk, snel en intensief.
Aantal spelers 5 x 5 of 4 x 4 , waarvan 1 de rol van keeper op zich neemt. Vanwege de intensiteit mag er continu door-gewisseld worden, volgens het ‘vliegende-wissel-principe’. De ingang van het veld is geïntegreerd in de doelen, hierdoor verlaten en betreden dus ook de wisselspelers het veld (of minder gebruikelijk alternatief, door de deur van 2 x 1 meter, in de zijkant van het court). Voor het spel uw keuze maken.
De boarding is natuurlijk een ook ideale mogelijkheid om uw sponsoruitingen op te presenteren.

Voor de ondergrond kunt u kiezen uit:
  1. Een rubberen gietvloer, eventueel met uw sponsorlogo erin gelegd, of voor een duurzame kunstgrasvloer 
  2. De Replay, kunstgras-vloer, gelegd op een bestaande ondergrond, tegels of asfalt, met daarop een foamlaag en daarop het kunstgras, degelijk bevestigd met rvs-strippen.
  3. Kunstgras gelegd op de traditionele manier


Onze partner KSP-kunstgras informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden wat betreft de speelvloer-opties..

De boarding:
SKWshop levert Trespa-boarding, dit is duurzaam en onderhoudsvrij. Er wordt bij de bevestiging gebruik gemaakt van rubberen contact-geluidsdemping. Ideaal om uw sponsoruitingen aan te bevestigen. Ook kunt u hier voor het luxe alternatief kiezen: ons reclameophangsysteem, PRO. Waardoor u ook nog eens zeer eenvoudig uw sponsorborden kunt wisselen.

De doelen:
Hier zijn de mogelijkheden legio.
- 2 x 4 meter verplaatsbare aluminium jeugd voetbaldoelen, met net voldoen prima
Ook kunt u kiezen om het net aan het frame van de omheining/kooi te bevestigen en gebruik te maken van spanpalen of een staander-ligger-constructie met net, zodat er een doel van 2 x 4 meter ontstaat.

Voor de voetbaldoelen in uw court, 4 x 2 meter, adviseren wij, ons jeugdvoetbaldoel, model JVD145. Op onze site bieden we alleen de 5 x 2 meter aan, echter hebben we deze ook in een 2 x 4 meter in ons programma. Deze behoren kwalitatief tot het beste dat de markt u te bieden heeft en de prijs zal u meevallen. Bel ons of stuur een mail indien u hierin interesse hebt.

Indien u voor een kunstgrasmat kiest, kunnen door de "doelopeningen" eenvoudig de onderhoudsmaterialen naar binnen (en weer naar buiten natuurlijk).

De spelregels:
  • De spelduur in overleg. Hoeveel teams zijn er? 
  • Als de bal er toch uit vliegt, bij een van boven open court, gaat u verder met een keeperbal
  • Dit voetbalspel kent geen ingooi, hoekschop of buitenspel.
  • Het spel wordt alleen onderbroken bij een doelpunt of overtreding
  • Lichamelijk contact is verboden.
  • Een overtredingen buiten het strafschopgebied wordt bestraft met een direct te nemen, indirecte vrije trap.
  • Hands en overtredingen binnen het strafschopgebied worden bestraft met een strafschop op 7 meter afstand van het doel.


SKWshop en leveren uw speed-soccercourt op maat, samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en komen we samen tot een passende vrijblijvende oplossing voor uw vraagstuk.


Het recent aangelegde Speed-soccercourt bij rkvv ELI.Hieronder een fotoverslag van voetbalvereniging rkvv ELI, die met behulp van vrijwilligers zelf een prachtig speed-soccercourt gebouwd hebben, waarvoor wij de omheining en de netten geleverd hebben.

Een prachtig voorbeeld hoe met enthousiaste inzet van vrijwilligers veel geld bespaard kan worden en een prachtig eindresultaat neergezet kan worden.

Voor de afmetingen van dit court is gekozen voor14 x 28 meter, 2 doelen van 2 x 4 meter en als extra optie  een duurzame afsluitbare poort van c.a. 1 x 2 meter in de zijkant. Met als speelvloer, kunstgras.

Chapeau, voor deze vereniging!


Het foto-verslag.


Het c.a. 30cm. uitgraven voor het cunet van zand en lava voor het kunstgras

Het gelegde zandbed…


De banden gelegd en de lava-ondergrond gelegd en uitgevlakt en de 1e palen gezet.
Op deze foto is tevens te zien dat het altijd helpt, als je de juiste vrijwilliger J met de juiste materialen binnen je vereniging hebt.Vele handen maken licht werk en …op een veilige manier op hoogte werken…


De boarding keurig bevestigd aan de staanders en liggers met afstand-houders, hier kunt u eventueel kiezen voor een rubberen isolatie, om het contactgeluid te verminderen.Het leggen van de foam-laag en het aanbrengen van de 1e stroken kunstgras


Het vlak-leggen van de kunstgrasmat…De lijnen erin gesneden en gelegd, ingestrooid met zand en nu druk met het aanbrengen van het rubbergranulaat.


Nu overal de netten nog, de doelen erin en deze vereniging kan oprecht trots zijn op het bereikte eindresultaat.

Deze laatste foto laat een voorbeeld zien van een eenvoudige constructie t.b.v. de net-overdekking. 2 zware geschoorde staanders met een rvs spankabel ertussen, waar het het overheen ligt.


  


Ook interesse in een speed-soccercourt?
Neem rustig vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie, we komen graag in contact met u en ons advies is altijd gratis. 

Ook voor pannavelden en multifunctionele sportkooien kunt u bij ons terecht, als benoemd, we informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten, sterk in voetbaldoelen, dug-outs, parkmeubilair, slagbomen en meer...


Spectaculaire na-zomer-actie!! Dug-outs 4 meter.


De 4 meter aluminium dug-outs uit de DO150-serie, met FSC-zitplanken. Actie. Afhaalprijs!! 


                                         1895,- per stuk!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten