woensdag 20 maart 2013

Jarig :-)

Allesvoorbuiten..


Yep, een jaar geleden begonnen en vandaag dus onze verjaardag. SKWshop bestaat nu 1 jaar. Allesvoorbuiten is inmiddels een behoorlijk bedrijf geworden, en nog steeds groeiend :-). Bijzonder hoe zaken zich kunnen ontwikkelen.


De 1e promotie-foto hebben we gekregen van WeShoot!-fotografie, bij de opening en deze vind ik nog altijd erg leuk!
Iets te vieren, ja en nee. Even een terugblik op de week:....

Bizar vond ik het verhaal met de Turkse jongen die in een pleeggezin zit met gelijkgestemde ouders.
Door wie, wat of waar een kind opgevoed wordt, maakt als dit met zorg, liefde en verantwoordelijkheidsgevoel gebeurd toch niets uit!!

Diegenen die daar tegen protesteren, begrijpen volgens mij iets essentieels niet.
Geloofsovertuiging, seksuele-geaardheid, huidskleur of in welke auto je rijdt, mag nooit een issue zijn.

Heel eenvoudig wat mij betreft niet accepteren en net als in de vorige blog beschreven. Jammer dat we zelf als volk het protesteren een beetje verleerd zijn. Om alle geluiden omtrent dit soort onzin, voor eens en altijd uit te bannen.

En de jonge scheidsrechter die tijdens en vriendschappelijk potje voetbal na de wedstrijd,in de ogen van 2 jongens een fout maakte en dit moest bekopen met een gebroken kaak...het blijft een bijzondere maatschappij waar we in leven. Wederom een vrijwilliger. Sport is afhankelijk van vrijwilligers, zeker in deze tijden van bezuinigingen. Gewoon iedereen handjes thuis, sport hoort nog altijd spel en plezier te zijn.


Maar gelukkig word ik vrolijk als ik aan de verjaardag denk, vandaag dus gebak! En aan de bedrijfslimo die eraan komt, nog maar een paar weekjes.
Ontwikkelingen SKWshop:


  -Antivandalen-netten toegevoegd aan het assortiment, voetbaldoelnetten 
  -RVS antiparkeerpalen assortiment fors uitgebreid.

En voor mij het allerbelangrijkste, steeds meer keuzemenu's in mijn shop......
En dus steeds meer gemak voor de potentiële klant... Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet, vol de link en je ziet het menu onder de prijs> Parkbank Cube

Ook ben ik druk in gesprek met een aantal potentiële grotere afnemers. Benieuwd hoe een en ander verder zal verlopen. Eigenlijk lopen de ontwikkelingen voorspoedig.

De komende week maar eens verdiepen in TUMBLR, de jeugd schijnt hier naar toe te trekken, we moeten wel bij-blijven natuurlijk.Verder weinig nieuws..het wordt tijd dat de plantenbakken weer buiten komen. Ik heb echt zin aan zon, terras en warmte..
Nog wel een tip voor mezelf en mijn vrouwelijke leeftijdsgenoten, haha, volg de link onder de afbeelding van de lipstick.

Volg de link ;-) Dus korte blog, ik ga verjaardag vieren, de groetjes van allesvoorbuiten en tot de volgende keer ;-)Hebben we ook in assortiment.


Allesvoorbuiten: voetbaldoelen, dug outs, parkmeubilair en nog veel meer...

3 opmerkingen: