maandag 26 augustus 2013

Innovaties en vernieuwingen bij voetbaldoelen op komst..
Innovatie en vernieuwingen betreffende voetbaldoelen.
Er staat best veel op stapel qua productvernieuwing en ontwikkeling en helemaal bij voetbaldoelen.

Veiligheid.
Ten 1e veranderen de veiligheidsnormen. Er zijn al jarenlang doelen op de markt met een glijgoot van 11mm. breed. Hieri,kunnen de nethaken bevestigd worden en daaraan het net.

Omdat veiligheidseisen ook steeds veranderen, zegt de nieuwe norm dat deze goten gelijk aan of kleiner dan 8mm moeten worden of groter dan 25mm. Dit heeft te maken met het feit dat als iemand zijn vinger in deze goot probeert te stoppen en dat lukt, dit tot letsel kan leiden. Hieronder een afbeelding met de glijgoot zoals de voetbal-vrijwilligers deze kennen. Nu nog 11mm breed.

Goot 11mm, met daarin verschillende types nethaken.


1. Nethaken.
Op de afbeelding hierboven zijn 4 typen nethaken afgebeeld, de bovenste is het oude (wordt nog steeds het meest gebruikt) open kunststofnethaak RAS. De middelste 2 nethaken, die je nauwelijks tegen komt op de velden. Het gaat om de onderste.

De onderste  hebben we opgenomen in ons assortiment. Een super eenvoudig kunststof netklemmetje, hier zitten geen uitsteeksels aan en gaan naast het feit dat ze voordeliger zijn dus ook langer mee. deze worden niet stuk getrapt.

Het nieuwe netklemmetje
Op de afbeelding zie je een volledig vierkant haakje en een H-model. de vierkante is bedoeld voor de doelen zoals deze nu op de velden staan met een goot van 11mm. De andere lopen al vooruit op de nieuwe standaard, glijgoten van 8mm. Deze zijn nog niet op de markt en zullen tegelijk met de doelen met de kleinere glijgoot op de markt verschijnen. De eenvoudige reden dat de 1 een vierkantje is en de ander een H-model is dat ze zo eenvoudig te herkennen zijn :-).

Het vierkante klemmetje gaan we onder de naam: nethaak Flat, verkopen. Als benoemd, aanzienlijk voordeliger en ook nog eens duurzamer.

2. De laatste innovatie.
Er wordt gewerkt aan een nieuw bevestigingssysteem welke in de doelen geïntegreerd is. Op dit moment bieden we onze aluminium doelen ook nog aan met gelaste nethaken, dit verdwijnt uit het assortiment en er is een nieuw systeem in ontwikkeling, een geïntegreerde strip in het doelprofiel waar het net eenvoudig aan vast gehaakt kan worden. Het leuke van het systeem is dat het profiel onder de strip nog steeds voorzien kan worden voor het oude kunststof nethaakje. De bedoeling is dat we dit najaar op de markt brengen.

Het nieuwe doelprofiel

Dus voetballiefhebber en vrijwilliger, ook deze wereld staat niet stil.

Kwaliteit van onze doelen.
Vaak krijgen we vragen over de kwaliteit van onze doelen, we kunnen eerlijk mededelen dat onze doelen qua kwaliteit tot het topsegment behoren. Zie de afbeelding hieronder. Een profieldoorsnede van een seniorenvoetbaldoel. Het onderste profiel is het profiel zoals dit toegepast wordt in onze seniorendoelen. De andere de bovenste is van een aluminium doel van een concurrent. De dikte van ons profiel is 2,5 mm en de profilering zorgt ervoor dat de lat niet doorbuigt. Hiermee behoren onze doelen tot het topsegment qua kwaliteit!
Binnenkort zullen ook onze jeugddoelen type JVD180 van dit profiel gemaakt gaan worden.


Nog meer nieuws..
Er staat nog veel meer op stapel, waaronder een nieuw reclame-ophangsysteem in ons assortiment, nieuw type doelen voor de recreatie, een aluminium doel en een doel van verzink staal. De stalen zullen we ook in onze pannakooien gaan toepassen. Daarnaast gaan we de concurrentie aan met hockeydoelen met de huidige top op de markt, hiervoor zijn ook nieuwe aluminium profielen ontwikkeld. Kortom, er staat de komende periode weer veel op stapel en we houden jullie op de hoogte.

.
Ons nieuwe reclame-ophangsysteem.
Dit supermoderne ophangsysteem is vanaf heden op onze site te vinden. Ons nieuwe reclame-ophangsysteem Pro.
Duurzame aluminium profielen. Boven een hoog profiel en onder een laag profiel, waardoor u eenvoudig de borden kunt plaatsen en verwijderen. De rails zijn voorzien van rubberen strippen die het klapperen van de borden tegen gaan.
De rails worden geleverd inclusief bevestigingsblokjes om de rails onderling aan elkaar te bevestigen.
Reclame-ophangsysteem: Pro
Leverbaar voor borden met een dikte van 6 en 8mm. Prijs vanaf 17,50 per meter ophangsysteem, inclusief bevestigingsmaterialen, afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.

                                                       
Ook nieuw!
Het gele verplaatsbare doeltje nieuw ons asssortiment. Voetbaldoeltje Tube. Nu al verkrijgbaar voor 259,- per stuk! De uitvoering van dit voetbaldoel met wielen al voor 295,- per stuk. Straks in ook onze pannakooien?En leverbaar met transportwielen.


Hartelijke groeten van alles voor buiten; sterk in dug outsvoetbaldoelenfietsparkerenslagbomen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten