vrijdag 9 december 2022

Buiten fitness toestellen


 

Outdoor fitness toestellen, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse lijnen in verschillende prijsklassen. De hierboven afgebeelde buiten fitness toestellen komen uit onze FZL-lijn. Deze produceren we in Engeland en behoren tot het topsegment als het om bestandheid gaat tegen de weersomstandigheden. Ook Engeland heeft een zogenaamd zeeklimaat (zilte lucht) en deze lijn behoort dus wat dat betreft naast de vriendelijk ogende afwerking tot het kwalitatieve topsegment.

Buiten fitness
Deze toestellen werken voornamelijk op lichaamsgewicht en weerstand en zijn daardoor ook zeer geschikt voor ouderen en minder fitte mensen. Calisthenics bijvoorbeeld, wel razend populair, wij zelf hebben dit ook in ons assortiment, is veel minder geschikt voor iedereen. Mijn inziens is dit ook een iets te gehypet product. Zoveel mensen kunnen geen pull-ups e.d. maken. Een ieder echter kan wel op een buitenfitness toestel stappen :-).(Niet verkeerd bedoeld, wij verkopen met plezier een calisthenicspark, maar dit is absoluut voor een specifiekere doelgroep).


Calisthenicspark model Nippur deze hebben we in Groningen geplaatst. Ook hiervoor geldt dat we zeer veel mogelijkheden hebben. Zie al onze calisthenicstoestellen.Nog een buiten fitness toestel uit onze FZL-lijn. Vriendelijk ogende toestellen van topkwaliteit. De dubbele leg-press.


Onze OFM- buiten fitness toestellen
Ook hebben we nog een andere lijn outdoor fitness toestellen, onze OFM-lijn. Deze behoort to het zogenaamde middensegment. Uitstelkende producten voor een zeer goede prijs. Een beste koop product. Absoluut de moeite waard als u een buiten fitnesspark aan wilt leggen. We hebben deze lijn als referentie bijvoorbeeld al in meerdere penitiaire -inrichtingen staan en op schoolpleinen en in asielzoekerscentra. En daar wordt zeer veel gebruikt gemaakt van deze toestellen.


Een paar outdoor fitness toestellen uit onze OFM-lijn. Producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.


Buiten fitness is voor iedereen, calisthenics voor een specifiekere doelgroep. In een vergrijzende samenleving, ideaal om openbare ruimtes en semi-openbare ruimtes mee in te richten.
SKWShop levert niet alleen de toestellen, maar we kunnen ook de montage en de ondergrond voor u verzorgen. Deze buiten fitnesstoestellen staan in Ter Apel, ook uit de OFM-lijn. Van links naar rechte: outdoor skier, outdoor rower, outdoor bike.


Indien u interesse heeft in een calisthenicspark of in buiten fitnesstoestellen, neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met u op. We informeren u graag. 

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


Tel: *0031(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Kinderfitness toestellen. Nieuw in het assortiment!

Kinder buiten fitnesstoestellen, ook daarvoor bent u bij SKWshop aan het juiste adres. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten