dinsdag 13 december 2022

Tribunebouw

 

Ook voor tribunebouw het juiste adres

Tribune model Replay

Afgelopen week hebben we weer 2 mooie tribunes uit onze Replay-serie opgeleverd bij voetbalvereniging SV Angeren. Beide met een lengte van 12 meter en voorzien van rode tribunezitjes.

De Replay tribunes zijn absoluut een aanwinst voor iedere sportaccommodatie. Leverbaar vanaf een lengte van 12 meter en iedere keer weer uitbreidbaar met delen van 4 meter. Deze tribunes staan op het zogenaamde maaiveld. (We hebben ook nog onze Live- tribunes met ongeveer dezelfde modulaire opbouw c.a. 1 meter boven het maaiveld. Een verhoogde tribuneserie ook met modules van 4 meter.)

Modulaire opbouw
Door de modulaire opbouw is dit een verrassend voordelige tribune -serie. Delen van 4 meter.
U kunt dus als vereniging veel geldt besparen door deze zelf te installeren. 
De benodigde diepte is ca 4 meter. De opgeleverde tribunes bij SV Angeren hebben we voorzien van zitjes, welke we in diverse kleuren kunnen leveren. U kunt echter ook kiezen voor FSC houten zittingen of zittingen van massief regeneraat.


Tribune Replay 104 zitplekken lengte 12 meter

De achterzijde van damwandprofielen, leverbaar in diverse ral kleuren. Hier is gekozen voor groen ral 6009

Deze tribunes zijn opgebouwd uit een stalen constructie: staalnorm: executieklasse 2. Gelast door gecertificeerde lassers en lasmeesters, met lasrapporten.
De trapopgang en elementen waar de zittingen op komen zijn van zogenaamde betonbroodjes.


De montage van de staalconstructie

De levering van de betonelementen van de tribunes

Fundering
Meestal regelt de vereniging dit zelf. Wij leveren dan de berekeningen aan. We hebben de berekening voor montage op Stelconplaten of een betonplaat dikte 15cm op een gestabiliseerde ondergrond en de berkeningvoor betonbroden..
Heien? Soms dient er geheid te worden, u kunt dit meestal wel nagaan of er bij gebouwen in der omgeving geheid is. Een sonderingsrapport is dan noodzakelijk  

Interesse?
Indien u interesse heeft in de aanschaf van een tribune voor uw sportaccommodatie, neem dan vrijblijvend contact op. Vragen kosten u tenslotte niets :-) En wij informeren u graag over onze mogelijkheden.


SKWshop.nl - Uit Groningen
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Ook sterk in tribunebouw. 

*31(0)502806970
info@skwshop.nl

De eerder genoemde verhoogede tribune model Live, Deze staat in Roosendaal bij de atletiekvereniging

Geen opmerkingen:

Een reactie posten