dinsdag 27 december 2022

Fietsoverkapping voor ieder budget

 

 
Fietsoverkapping Hagen ral 7016 Lengte 6m met LED en sensor.

Fietsoverkappingen, overdekte fietsenstallingen voor ieder budget. Alleen geleverd, als bouwpakket, of voor u geïnstalleerd, inclusief de funderingen. Van standaard oplossingen tot fraaie design fietsoverkappingen. Als u een fietsoverkapping wilt kopen, is een bezoek aan SKWshop.nl, absoluut de moeite waard. Vragen en offertes kosten u niets en we staan u graag te woord.

Voor bedrijf, particulier, overheden en semi-overheden. Een paar voorbeelden uit ons assortiment.

Meest verkocht:
Nog altijd onze fietsoverkapping BF1000. Onze top aanbieding. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en vervolgens onbeperkt uit te breiden met aanbouwdelen. Verzinkt of in een ral kleur van uw keuze. Kap dubbelzijdig UV-bestendig slagvast polycarbonaat.


Fietsoverkapping model BF1000, RAL 7016 Twee stuks lengt 4.5m tegenover elkaar.


Nog een mooi voorbeeld:
Onze modern vormgegeven fietsoverkapping model City. Staanders kokerprofielen gepoedercoat in een standaard ral kleur van uw keuze. Wanden van ESG gehard helder veiligheidsglas en het dak van gelamineerd veiligheidsglas. Leverbaar in een enkelzijdige en als dubbelzijdige fietsoverkapping.
Geleverd als bouwpakket of inclusief fundering en montage. Geleverd met staanders voor montage op het maaiveld of 200mm verlengd voor montage onder het maaiveld.


Fietsoverkapping City in de tweezijdige uitvoering. 


Of wat dacht u van deze:
Onze fietsoverkapping Manheim, leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Profielen en dakrand in een ral kleur van uw keuze. Voor de wanden heeft u de keuze uit ESG-gehard veiligheidsglas, golfplaat verzinkt en gecoat in aluminium kleur of om en om.
Ook deze fietsoverkapping kunnen we voorzien van geïntegreerde antivandaal LED-verlichting  met sensor.
De afwatering gaat via gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld, dus geen lelijke regengoot in het zicht.Fietsoverkapping Manheim, lengte 7 meter wanden om en om, gehard veiligheidsglas en golfplaat in aluminium kleur


Of een verrassend voordelige fietsoverkapping:
Onze fietsoverkapping Leipzig. Leverbaar in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.
Verzinkt on in ral 9002. Als bouwpakket of voor u gemonteerd. Deze fietsoverkapping is alleen leverbaar voor montage op het maaiveld.
Lengte voor zowel de enkelzijdige als de dubbelzijdige fietsoverkapping 4.3 meter (ca 12 fietsen) en vervolgens steeds weer uit te breiden met aanbouwdelen van 4.3 meter.

Fietsoverkapping Leipzig basisdeel met aanbouwdeel. Totale lengte ca 8.6m. In de dubbele uitvoering.


Dit waren een paar voorbeelden uit on assortiment. 
En ook voor fietsenrekken en aanleunbeugels kunt u natuurlijk bij SKShop terecht. Ook hiervoor geldt, zeer veel mogelijkheden. Van standaard tot fraai design,

Oordeelt u zelf > fietsenrekken

Meest verkocht fietsenrek in onze fietsoverkappingen:
Als het om standaard fietsenrekken gaat adviseren wij meestal fietsenrek model 4000. Niet duur en door de hoge achterkant staat bijna iedere fiets hierin als een huis en past ook bijna iedere fiets hierin.


Onze abri model Keulen als fietsoverkapping - rookoverkapping combinatie met daarin fietsenrek model 4000


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies :-)

*31(0)592806970
M: info@skwshop.nlSKWShop, voor ieder vraagstuk een passend fietsenrek. Afgebeeld onze fietsenrekken model Gamma, ook deze zijn door hun vormgeving geschikt voor bijna alle fietsen en door de betonsteunen is geen verankering nodig.Betaal- en ticketautomaten?
En naast fietsoverkappingen, rookoverkappingen bent u ook aan het juiste adres voor uw betaalautomaat overkapping. Hieronder afgebeeld onze K1, maar ook onze Palermo en Keulenserie leent zich hier uitstekend voor.


Onze K1 ingezet als betaalautomaat overkapping in KerkradeGeen opmerkingen:

Een reactie posten