woensdag 21 december 2022

Rokersabri Keulen, ook ideaal als betaalautomaat overkapping

 

Rokersoverkapping - rookabri model Keulen 3x2m. RAL 7016 door ons geplaatst in Lelystad

SKWshop, zeer sterk in rokersoverkappingen. We hebben een ruim assortiment, waaronder onze Keulen-serie. Naast onze voordelige rookabri model Jena onze meest verkochte.

Toepassing(en):
Zoals de naam al aangeeft, rokersoverkapping model Keulen wordt deze hier het vaakst voor aangeschaft, Maar ook als overkapping voor een betaalautomaat of overkapping voor een ticketautomaat is dit een uitstekende keuze.

Onze rokersabri Keulen, in bijna iedere afmeting leverbaar en indien de wagen op de plek kan komen, tot een breedte van 3 meter kunnen we deze volledig gemonteerd leveren). Anders leveren we deze in geprefabriceerde delen, welke we voor u in het werk schakelen.

Opties overkapping Keulen:

  • LED verlichting met sensor
  • heater met sensor
  • keramische zeefdruk op de glaspanelen
  • geïntegreerde zitbanken
  • afsluitbare deur
  • sedum-dak.
Gewoon een top rokersoverkapping die zich dus ook uitstekend leent als betaalautomaatoverkapping.

De genoemde voordelige rokersoverkapping model Jena in een 3x1.5m uitvoering. We kunnen deze ook in een 1.5x1.5m uitvoering leveren. Deze hebben we op poeren 30x30cm geplaatst.


Onze Keulen rookabri 4x2m met sedum-dak, geïntegreerde banken, heater en LED + de afsluitbare deur. bijna full options :-)


Als betaalautomaat overkapping:

Twee van onze kleinste abri's model Keulen K1 ingezet als overkapping voor betaalautomaten voor parkeer-tickets,

Onze rokersoverkapping model Keulen 2x2m in Rotterdam, een test met het overkapping van machines voor recycling (inname pet flessen).

U ziet het, een zeer fraaie overkapping, multifunctioneel inzetbaar. Door ons voor u geleverd en geïnstalleerd inclusief de funderingen. Ontzorgd van A tot Z. En kunnen we de wanden van ESG gehard veiligheidsglas ook vervangen voor geperoreerde staalplaat of trapeziumplaat.


Nog een toepassing:
U kunt ook kiezen voor een combinatie rokersoverkapping en fietsoverkapping. Lengte onbeperkt. Tot 8 x 2 meter volledig gemonteerd geleverd.

Rookoverkapping Keulen met 2m rookgedeelten en 3m fietsparkeren.


U ziet het de mogelijkheden zijn legio. Een overkapping die voor veel vraagstukken een oplossing biedt. Qua prijs-kwaliteitsverhouding de top die de markt u te bieden heeft oftewel kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs.

Tot slot:
De afwatering c.q. regenwater afvoer gaat door gebitumeerde dakgoten en staanders met spuwers aan de achterzijde boven het maaiveld, waardoor u geen lelijke regenpijpen heeft.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWShop.nl - Buiten de sterkste! Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.


info@skwshop.nl
*31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten