dinsdag 20 december 2022

Luxe kantoorunits voor binnen en buiten

Kantoorunit model W. Afmetingen 6x1m. Maatwerk.


Maatwerk is onze kracht als het om luxe kantoorunits gaat. Natuurlijk hebben wij ook diverse standaard modellen/oplossingen, maar daarvan zijn er meer sterke aanbieders en is de concurrentie gewoon simpelweg groter. Maar daar waar er speciale wensen, afmetingen o.i.d. zijn, wordt de spoeling qua sterke aanbieders al een stuk dunner en behoren wij tot 1 van de sterkste spelers in de Nederlandse en Belgische markt. Als u een maatwerk luxe   kantoorunit wilt kopen, zijn wij het juiste adres. Voor binnen en buiten.

Premium Partner WSM-GMBH
We zijn er trots op dat wij de enige Premium Partner veer Nederland en België zijn als het gaat om hun producten en hieronder vallen ook de luxe kantoorunits die ze produceren. Premium Partner betekent dat wij da enige zijn die rechtsreeks in contact staan, aansluiting hebben met al hun diensten en afdelingen en we regelmatig op bezoek gaan om nieuwe ontwikkelingen te bespreken.

Dit partnerschap geldt voor zowel SKWshop als onze sateliet-website Kantoorunitspecialist
De sateliet-website wordt op dit moment geüpdatet naar de laatste/nieuwste standaarden en worden er een paar nieuwe producten toegevoegd, waaronder de V-Lounges.


De V-lounge, luxe mobiele mini kantoorunits. In Januari is de exacte prijsstelling bekend en dan voegen we deze toe aan de website van Kantoorunitspecialist. Sleutelklaar geleverd.

Deze is van onze Partner Schake. Trots dat we ook deze in het assortiment kunnen opnemen. Wordt dus vervolgd..... 

Voor de luxe kantoorunits van WSM geldt, bijna alles mogelijk. Meerlaags- kantoorunits, geluidsisolatie, inclusief bordessen en trapopgang. U bepaalt zelf de configuratie en opties. 


Op deze afbeelding ziet u de hoogwaardige afwerking van een luxe kantoorunit uit de W-serie.Een voorbeeld van een 5 x 4 meter kantoorunit waarbij de klant zelf het aantal ramen, of deze open moeten kunnen en de posities bepaald.


Maatwerk - Vakwerk
En daar waar de kantoorunit ter plekke opgebouwd moet worden, hebben w eons enige vakkundige montageteam voor u klaar staan en ook dit geeft ons een groot concurrentievoordeel, u wilt tenslotte ook een goede service en nazorg :-). (Daar waar de toegang groot genoeg is leveren we deze natuurlijk sleutelkaar af op uw locatie. I.v.m. transport over de weg kunnen we dit doen met kantoorunits tot een breedte van ca 3 meter.

Indien een bureel vraagstuk heeft? We denken graag met u mee van begin tot eind en komen samen tot een passende oplossing. Neem dan vrijblijvend contact op, een vrijblijvende offerte kost u tenslotte niets en wij informeren u graag.

SKWShop en Kantoorunitspecialist, voor een fijne werkplek voor u en uw collega's. Of het nu om een portiersloge, operatorruimte, werkruimte of complete campingwinkel gaat.


De hartelijke groeten van uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


M: info@skwshop.nl
M: kantoorunitspecialist.nl

T *31(0)502806970


Deze tweelaags 6x3m kantoorunit hebben we afgelopen week geleverd inclusief bordes en trapopgang in Amsterdam bij Warehouse Compagny. 100% maatwerk.TOP AANBIEDING!

Nog altijd onze top aanbieding, Fietsoverkapping model BF1000. Ondank alles wat er in de wereld speelt, hebben wij de prijs laag kunnen houden. Diverse lengtes en ral kleuren mogelijk. Inclusief transport, fundering en montage al vanaf 2.595,00 ex btw! 

SKWshop, ruim assortiment, ook voor uw fietsoverkapping het juiste adres! Van standaard tot design.
Voor iedere smaak en ieder budget een passende oplossing!


Twee fietsoverkappingen model BF1000 met een lengte van 4 meter tegenover elkaar geplaatst. Beide gecoat in ral 7016 antraciet. De kap is van 2-zijdig uv-bestending slagvast helder polycarbonaatGeen opmerkingen:

Een reactie posten