vrijdag 31 maart 2023

Nieuwe portiersloge nodig?

 


Portiershuisjes - portiersloges Een ideale werkplek voor uw medewerkers die de toegangscontrole beheersen.


Portiersloges en wachthuisjes. SKWShop, voor ieder vraagstuk als het om huisvesting gaat voor bedrijf en industrie een passende oplossing. Sterk in luxe kantoorunits voor binnen en buiten.

Portiersloges
Van groot tot klein en we kunnen uw portiersloge voorzien van allerlei gemakken. Zoals een keukenblok, toilet, zonnewering, airco, zodat er een prettige werkplek voor uw portiers(s) ontstaat. 
Qua afmetingen is bijna alles mogelijk net als het ral kleuren palet, waardoor uw uw portiersloge perfect bij uw smaak, omgeving of huisstijl kunt laten aansluiten. 
U bepaalt zelf de locaties van de wandcontactdozen, het aantal, de pc-aansluitingen. Kortom, u krijgt precies wat u wenst.Portierloge met luifeldak ca 4x2m. Aan de voorzijde loket-schuifraam en een extra windscherm van ESG gehard helder veiligheidsglas aan de zijkant.


Al onze modellen kantoorunits voor de buitenruimte, onze W-serie en VC-serie kantoorunits kunnen als portierloge uitgevoerd en geleverd worden. U bepaalt de afmetingen en de gewenst opties en wij komen met een passend voorstel. Portiersloge model VC gebaseerd op onze luxe kantoorunits model VC
Een VC kantoorunit geïsoleerd geeft zelfs een geluidsreductie van ca 35 Decibel. Deze is voorzien van luifeldak en zonneweringen/schermen.Kantoorunit kopen? SKWShop.nl, ook voor uw kantoorunits en portiersloges het juiste adres.

Voor extra informatie en mogelijkheden, neem dan een kijkje op onze website: Kantoorunit Specialist
Onze mogelijkheden zijn legio.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Kantoorunit voor de binnenruimte nodig?
Al onze kantoorunits zijn voor de binnenruimte en buitenruimte te produceren. Alle hoogwaardig afgewerkt en bijna alles is mogelijk. Ook kantoorunits op hoogt, inclusief bordes en trap-opgang.

SMART kantoorunits
Dit is de enige kantoorunit in ons assortiment die alleen voor de binnenruimte is. Een luxe flexibele oplossing waarbij u snel en eenvoudig zelf uw kantoorunit samenstelt. Aantal ramen, type ramen en type deur, met glas of zonder glas en naar keuze links of rechtsdraaiend.

De panelen met een dikte van 60mm. zijn voorzien van een innovatieve veer-groef verzinding, die u eenvoudig in elkaar klikt. Afbeelding van kantoorunit model SMART voor de binnenruimte uitgevoerd met verschillende panelen.  Deze hebben we geleverd en voor de klant gemonteerd in Utrecht. Ook wij kunnen uw SMART kantoorunit voor u installeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten