dinsdag 4 april 2023

Voetbalkooi op maat

 

Kleine overdekte voetbalkooi


Voetbalkooi kopen? SKWShop messcherpe prijzen, maatwerk vakwerk. Vooral  voor onze populaire Premiumserie voetbalkooien  en pannakooien geldt topkwaliteit voor bijzonder scherpe prijzen.

Bijna iedere afmeting leverbaar en wandhoogtes tot en met 4 meter en desgewenst met een netoverdekking. WE gebruiken hiervoor netten van geknoopt Pe, maas 120 x 120mm kleur zwart. Deze hebben een hoge treksterkte en een zeer hoge uv-bestendigheid. En door de mazen van 120x120mm valt het blad nog mooi doorheen.

Bij grotere voetbalkooien gebruiken we bij een netoverdekking schoren met spankabels zodat het net niet gaat doorhangen.Grote voetbalkooi Premium met netoverspanning 4 kleine doelen in de lange wanden en basketbal boven de 3 x 2 meter voetbaldoelen. Als speelvloer is hier gekozen voor zandgevuld Multiplay kunstgras met ingelegde sportbelijningen.

Staanders voetbalkooi 
We gebruiken voor onze Premiumserie Securitystaanders 60x40 en 80x40mm
Wanden tot en met 2 meter hoog de 60x40mm en tot en met 4 meter hoog de 80x40mm staanders.
Net als de wandpanelen zijn de staanders volbad verzinkt en desgewenst gepoedercoat in een ral kleur.

Speelvloer
Een bestaande ondergrond, zoals asfalt, klinkers of een tegelvloer is meestal voldoende voor een hoop sportief spelplezier op een school of speelplein. Vaak kiezen voetbalverenigingen voor kunstgras, dan kan ook hun selectie erop trainen in de winter als de overige velden van gewoon natuurgras zijn.

Maar ook voor een speelvloer van uw voetbalkooi geldt dat we diverse mogelijkheden hebben. Van drainbeton, verschillende kunstgras-soorten, rubberen gietvloer.


Voetbalkooi met basketbal en een tegelvloer die we voorzien hebben van een Granuplast rolcoating

Voetbalkooien met basketbal
Dan adviseren we altijd onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties. Deze zijn door het ontbreken van geboutte delen geluidsarm en net als de wanden van de voetbalkooi, volbad verzinkt na het lassen. De ultieme duurzaamheid en deze kunnen in bijna iedere ral kleur geleverd worden. Dit geldt ook voor onze geluidsarme antivandaal basketbalborden geldt in een ral kleur van uw keuze.

Leverbare afmetingen doelen:
We leveren doelen vanaf 1.0 x 0.6 meter tot en met 3 x 2 meter. 

Interesse in een voetbalkooi, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag en een offerte kost u tenslotte niets.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Kleine voetbalkooi met kunstgras en ingelegd logo


Voetbalkooi 7.5 x 15m met alleen voetbal en kleine gele doeltjes,
Geen opmerkingen:

Een reactie posten