woensdag 5 april 2023

Kantoorunit Nieuw

 

Kantoorunit model VC op maat


Kantoorunits voor binnen en buiten
Kantoorunit Specialist (Powered by SKWShop) en SKWshop zelf hebben een ruim assortiment kantoorunits. Onze W-serie voor de binnen en buitenruimte, beste koop als het om een luxe kantoorunit voor binnen of buiten gaat.
Van kantoorruimte, tot portiersloge en meer-laags- units. Bijna alles in mogelijk met onze W-serie.
Ook bordessen en trapopgangen kunnen wij voor u produceren.


Onze VC-serie het topsegment voor binnen en buiten als het om duurzaamheid en degelijkheid gaat. Deze functioneren in extreme omstandigheden en geven indien geïsoleerd een geluidreductie van maar liefst 35 Decibel en zijn daardoor ook zeer geschikt in de industrie, op luchthavens, havens en andere omgevingen met lawaai.

Ook voor de VC-serie geldt, meer-laags, portiersloges met alle gewenst voorzieningen en meer-laags- kantoorunits mogelijk.Portiersloge op een bordes met trapogang

Portiersloge kopen?
Zie hier bijvoorbeeld een aantal voorbeelden van portiersloges op de website van Kantoorunit Specialist

Onze SMART-serie kantoorunits, alleen voor de binnenruimte. Flexibel, duurzaam en in een handomdraai een nette werkomgeving voor u en uw collega's. U stelt zelf uw kantoorunit samen. Snelle levering. Deze kunt u naar keuze met behulp van de handleiding zelf in elkaar zetten. De panelen van de kantoorunit zijn voorzien van een handige veer-groef verbinding of u laat de montage door ons verzorgen.


Kantoorunit 3x4m uit onze Smart-serie


NIEUW!
Omdat de genoemde kantoorunits allemaal uit in luxe segment zitten zijn we nu volop bezig met een fabriek om onze eigen lijn kantoorunits ernaast te ontwikkelen. (Voor bovengenoemde geldt dat we de enige Premium Partner in Nederland zijn voor WSM GMBH uit Duitsland en deze daardoor verrassend scherp weg kunnen zetten en meestal ook de laagste prijsgarantie bieden op gelijkwaardig product.

De nieuwe lijn kantoorunits moeten straks concurreren met  een iets lager segment, zodat we ook in dit marktsegment een sterke speler kunnen worden. Ook kwaliteits- kantoorunits voor binnen en buiten.

Exclusief:
Wij zullen dan ook de enige aanbieder worden van deze kantoorunits. Wout Schaart (onze senior account manager) is volop bezig met de fabriek en hun engineerings-afdeling om tot een mooie flexibele lijn kantoorunits te komen.

Binnenkort meer, we houden u op de hoogte.

Op zoek naar een luxe kantoorunit voor binnen of buiten?
Bezoek dan een de website van kantoor Unit Specialist.nl Of bel of mail ons. We informeren u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

T: *31(0)502806970
M: info@skwshop.nlKantoorunit buiten met zonnewering, volledig geïsoleerd en diverse voorzieningen waaronder een toiletgroep en keukenblok
Geen opmerkingen:

Een reactie posten