woensdag 19 april 2023

Rookabri's en fietsoverkappingen afgelopen week

 

Rookabri Keulen 4x2m rood gecoat, voorzien van 2 asbakken model Cubix rvs 2.4L zelfdovend

Afgelopen week hebben we weer een aantal fietsoverkappingen en rookoverkappingen geplaatst.  Waaronder deze Keulen 4x2m in het rood gecoat. Deze fraaie rookabri is geschikt voor 8 tot 10 personen.

Ook deze hebben we afgelopen week opgeleverd. Een fraaie zwarte uitvoering. De Keulen rookoverkappingen en rookabri's kunnen in bijna iedere ral kleur geleverd worden en afmeting geleverd worden en naast de afgebeelde rookoverkappingen met wanden van ESG gehard veiligheidsglas, zijn er diverse andere wandafdichtingen mogelijk en opties zoals:

  • afsluitbare deur
  • geïntegreerde Inlight met sensor en timer
  • geïntegreerde heater met sensor en timer
  • geïntegreerde zitbanken
  • een groen Sedum dak.

Rookoverkapping Keulen 4x2m zwart gecoat. Deze is voorzien van 2 van onze rook statafels met geïntegreerde asbakken


Rookabri Keulen 4x2m. Deze is tegen een wand aan gemonteerd met naar binnen gedrukte voetplaten. Gecoat in aluminium grijs.


De Keulen-serie rookoverkappingen van SKWShop, de mooiste in hun prijsklasse. En doordat wij de enige Premiumpartner van WSM-GMBH in Nederland zijn geven we zonder probleem de laagste prijsgarantie op deze serie rokoverkappingen en rookabri's.

De fietsoverkappingen van afgelopen week
We hebben weer een aantal BF1000 fietsoverkappingen opgeleverd, de top aanbieding als het om netjes droog fiets parkeren gaat.

Fietsoverkapping BF1000 Lengte 3 meter ral 9005 zwart gecoat. En voorzien van verplaatsbare aanleunbeugels ook zwart gecoat. Deze fraaie fietsoverkapping is in diverse lengtes en in iedere standaard ral kleur leverbaar.


Fietsoverkapping BF1000 Lengte 4.5 meter in de verzinkte uitvoering


Fietsoverkapping model Manheim
Als het ook gewoon mooi mag zijn, een fietsoverkapping leverbaar vanaf een lengte van 3 meter met eer grote keuze als het gaat om wandafdichtingen en combinaties van wandafdichtingen.
DE hieronder afgebeelde fietsoverkapping hebben we net als alle andere op deze pagina afgelopen week opgeleverd/gemonteerd.


Fietsoverkapping Manheim lengte 5 meter met als wandafdichting ESG gehard veiligheidsglas en golfplaat gecoat in aluminium kleur. Ook deze kan uitgevoerd worden met een Inlight-systeem met timer en sensor en/of een groen Sedum-dak


Goedkope fietsoverkappingen
Ook dan hebben we diverse modellen en uitvoeringen in ons assortiment, waaronder de hoieronde opgeleverde fietsoverkapping model Karin. Deze heeft een lengte van 8.6 meter en is uitgevoerd met alleen 2 zijwanden. Deze fietsoverkapping is leverbaar vanaf een lengte van 4.3 meter. Een echte degelijke prijspakker.


Fietsoverkapping model Karin, lengte 8.6 meter met 2 semi-transparante zijwanden. Deze is ook met een achterwand van trapeziumplaat ral 9002 leverbaar.


En nog deze rookabri model Keulen

Ook deze rookabri Keulen 3x2m geschikt voor 6 tot 8 personen hebben we afgelopen week opgeleverd. 


En ook deze Jena
Rookabri Jena, leverbaar in 2 uitvoeringen en naar keuze met 2 of 3 zijwanden. Ideaal als u maar een paar rokers heeft die gebruik maken van de rookabri. De leverbare afmetingen zijn 1.5 x 1.5m en 3 x 1.5m. Geleverd als bouwpakket met duidelijke handleiding of voor u gemonteerd inclusief funderingen.
Ook op onze rookabri Jenageven we altijd de laagste prijsgarantie!


Rookabri Jena 1.5 x 1.5m gecoat ral 9002 met 2 zijwanden, door ons gemonteerd op poeren 30x30cm.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.
Altijd een passende overkapping.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970
ok deze 6 meter fietsoverkapping BF1000 hebben we afgelopen week gemonteerd met aan 1 zijde onze populaire hoog-laag fietsenrekken model 4000. Door de hoge achterkant geven deze een uitstekende velg en valbescherming en zijn ook nog een verrassend voordelig. Bijna iedere fiets past hier probleemloos in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten