woensdag 12 april 2023

Calisthenics toestellen

 

Calisthenicstoestel Petum van Revolution 13 Het topsegment!

Calisthenics, vooral onder de jeugd populair. Calisthenics is de ultieme krachtsport. Alles op eigen lichaamsgewicht. Op steeds meer locaties komt u calisthenicstoestellen en parken tegen.
Calisthenicstoestellen vaak uitgebreid met bootcamp.

Heerlijk sporten voor iedereen, arm en rijk. Je bent namelijk niet de kosten voor een sportschool kwijt en daarom is een calisthenicspark een uitkomst. Net als basketbalpalen en een pannakooi in de openbare ruimte geeft dit iedereen de mogelijkheid om gratis te kunnen sporten en spelen. Iets wat wij oprecht belangrijk vinden. Dit is gezond, socialiseert en draagt bij aan integratie in de wijk en omgeving.
(Als het om een basketbalpaal, pannakooi of voetbalkooi gaat zijn we misschien wel de sterkste in Nederland en België)

En is buiten sporten goed voor de belangrijke vitamine D aanmaak, waar veel Nederlanders te weinig van krijgen.


Het door ons geleverde Calisthenicspark in Nijmegen met valdempend kunstgras


Een calisthenics toestel kopen of buiten fitness toestellen?
SKWShop levert een zeer ruim assortiment buiten fitness toestellen en calisthenics toestellen met diverse uitbreidingsopties
Alleen geleverd of inclusief montage/fundering en installatie, aan u de keuze. We ontzorgen u graag.
 

Het grote verschil
Calisthenics is absoluut een krachtsport en niet iedereen beoefent dit zo maar... Probeer maar eens 5 Pull Ups te doen..of een Human Flag...
Buiten fitnesstoestellen zijn voor bijna iedereen, dit gaat op op lichaamsgewicht en weerstand maar dit zijn dan ook meer cardio oefeningen. Goed voor de conditie en bloedsomloop. Ook voor spierkracht natuurlijk maar op een ander niveau dan calisthenics.

Maar voor de krachtsporter onder ons is een calisthenics toestel een absolute aanwinst. Maar heeft in een seniorenwijk geen toegevoegde waarde.

Vloer
Omdat een calisthenicstoestel een hoogte heeft, bepaalde valhoogte is een valdempende ondergrond eigenlijk een must. Een vloer met een HIC-waarde (valdempingswaarde) van ca 2.7 meter. Dit betekent dat als je van een hoogte van 2.7 meter op je hoofd terecht komt, je geen serieuze schade oploopt.
Voor buiten fitnestoestellen is dit niet aan de orde. Lagere valhoogte.


Groningen, dit calisthenics toestel is op blauw valdempend kunstgras gemonteerd. Ook deze is uit de Revolution 13 lijn. Het beste van het beste! 


Dus als u op zoek bent naar toestellen voor uw kracht sportende jeugd, dan is een calisthenics toestel de perfecte oplossing, zoekt u iets voor met name ouderen, dan zijn buiten fitness toestellen de beste keuze.Buiten fitness toestellen, voor jong en oud. Afgebeeld buiten fitnesstoestellen uit onze OFM-lijn, onze beste koop.


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. -  Buiten de sterkste!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Een passie voor plein en straatsporten!


Kleine voetbalkooi uit onze Premiumserie 7.5x15m met kunstgras. Deze is in bijna iedere afmeting en wandhoogtes tot 4 meter leverbaar en ook als multi- sportkooi met diverse andere sporten.

Als het om pannakooien en voetbalkooien gaat, geven we omdat we bewegen en sporten belangrijk vinden bijna altijd de laagste prijsgarantie. Wij (SKWShop) hebben een zeer ruim assortiment, bijna alles voor de openbare ruimte, maar onze passie is en blijft, plein- en straatsporten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten