vrijdag 28 april 2023

Fietsoverkapping online aanschaffen?

 

Fietsoverkapping model Hagen, uitgevoerd in ral 9005. Diepzwart

Eenvoudig uw fietsoverkapping kopen? Dat kan bij SKWShop. 
U kiest een model, de gewenste lengte en/of het aantal fietsen/scooters die u kwijt wilt kunnen.
We zijn dan van u nodig hoe de bereikbaarheid is van de locatie waar de fietsoverkapping zou moeten komen te staan en wat de huidige ondergrond is. Dit i.v.m. het aanleggen van de fundering en het type fundering. 

Een fietsoverkapping model City met een dak van gelamineerd veiligheidsglas is zwaarder dan onze BF1000 fietsoverkapping en daar moet dus een andere fundering onder, i.v.m. mogelijk verzakken als de grond te los is. Maar ook een fietsoverkapping met een groen (Sedum) dak geeft natuurlijk een hele andere belasting op de ondergrond.


Onze fietsoverkapping model City in de dubbele uitvoering. Deze fraaie fietsoverkapping met een architectonische vormgeving is ook in een enkelzijdige uitvoering leverbaar.


Twee van onze fietsoverkappingen model BF1000 lengte 4.5m tegenover elkaar. Deze heeft een kap van slagvast transparant uv-bestendig polycarbonaat en door de ronde vorm blijft hier geen sneeuw e.d. op liggen en kan deze dus bijna altijd op prefab funderingsblokken van 30x30cm geplaatst worden.

Fietsoverkapping model BF1000, is nog altijd onze top aanbieding. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Snelle levering/montage.


Dus eenvoudig online uw fietsoverkapping online bestellen?
Dat kan dus zeker. Een paar vragen moeten beantwoord worden en dan bent u al volledig ontzorgd.
En vanzelfsprekend komen we bij grotere fietsoverkappingen en bij twijfel bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen, zodat u niet voor een verrassing komt te staan en van te voren weet waar u aan toe bent. En u kunt niet vergeten iets te vragen, ook daar zorgen wij wel voor. Wij zijn tenslotte de specialisten.Fietsoverkapping model Laura. Een fraai vormgegeven overdekte fietsenstalling met aan 1 zijde staanders. Hier storten we de funderingen i.p.v. prefab i.v.m. de hogere krachtenbelasting.

SKWshop heeft een zeer ruim assortiment fietsoverkappingen en fietsenrekken. Voor iedere smaak en ieder budget een passende oplossing. Indien u een overweegt een nieuwe fietsoverkapping aan te schaffen, vragen en offertes kosten u niets en we informeren u graag.


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare een semi-openbare ruimtes.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)2806970-


Fietsenrekken
Ook dan hebben we een zeer ruim assortiment, van aanleunbeugel, standaard hoog-laag fietsenrekken tot fietsenrekken met E-laders voor elektrische fietsen.

Al het om standaard fietsenrekken gaat, adviseren wij altijd ons fietsenrek model 4000. Door de hoge achterkant geeft deze een uitstekende val/velgbescherming is is gewoon niet duur.Fietsenrek model 4000 in onze fietsoverkapping - rookoverkapping combinatie model Keulen.
Onze overkappingen model Keulen zijn ontwikkeld als rokersoverkapping, maar ook zeer geschikt en steeds vaker verkocht als fietsoverkapping en als de afgebeelde combinatie van rookabri - fietsoverkapping. 
Onze rookoverkapping Keulen met een groen Sedum-dak 4x2m. Deze is tevens voorzien van een afsluitbare deur, geïntegreerde zitbanken en een heater met sensor en timer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten