maandag 17 juni 2024

Fietsoverkapping Leipzig: Verrassend voordelig!

 


Fietsoverkapping Leipzig 4.3m in de tweezijdige uitvoering met het frame gecoat in antraciet
Ideaal voor 20 tot 24 fietsen.


Fietsoverkapping Leipzig: Een perfecte en verrassend voordelige bescherming voor uw fietsen

Bij SKWShop.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om uw fietsen goed te beschermen tegen weer en wind. Daarom bieden we de fietsoverkapping Leipzig aan, een veelzijdige en duurzame oplossing voor elke buitenruimte. Of u nu een particuliere tuin, een bedrijfsomgeving of een openbare ruimte wilt voorzien van een kwalitatieve fietsoverkapping, de Leipzig-serie heeft precies wat u nodig heeft.


Diverse uitvoeringen:
De fietsoverkapping Leipzig is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan diverse behoeften te voldoen. We leveren deze in een basisdee3l, welke onbeperkt uit te breiden is met aanbouwdelen

Als: Enkelzijdige fietsoverkapping: Ideaal voor plaatsen waar ruimte beperkt is of waar fietsen aan één kant gestald moeten worden.

Als: Tweezijdige fietsoverkapping: Perfect voor grotere ruimtes waar fietsen aan beide zijden gestald kunnen worden, wat zorgt voor een efficiëntere benutting van de ruimte.


Fietsoverkapping Leipzig met achterwand en zijwanden in een uitvoering van 12.9 meter lengte


Leveringsopties:
bouwpakket of volledige installatie, inclusief funderingen. We ontzorgen u graag

Bij SKWShop.nl kunt u kiezen hoe u uw fietsoverkapping Leipzig wilt ontvangen:

Bouwpakket: Voor de doe-het-zelvers bieden we de mogelijkheid om de overkapping als bouwpakket te bestellen. Dit is een kostenefficiënte optie die u de flexibiliteit geeft om de overkapping zelf te installeren. We leveren er een duidelijke handleiding bij.

Volledige installatie: Voor degenen die de voorkeur geven aan gemak, bieden we een complete installatieservice inclusief funderingen. Ons team van professionals zorgt ervoor dat de overkapping stevig en correct wordt geïnstalleerd.Fietsoverkapping Leipzig met achterwand en 1 zijwand gesloten


Ontwerpen: open of 1 of meerdere zijden gesloten
De fietsoverkapping Leipzig is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen om aan uw specifieke eisen te voldoen:

Met rug- en zijwanden: Voor maximale bescherming tegen weersinvloeden en extra beveiliging.
Volledig open: Een meer luchtige optie die nog steeds uitstekende bescherming biedt tegen neerslag.

Kleuropties: Standaard en optioneel
Standaard wordt de fietsoverkapping Leipzig geleverd in de kleur RAL 9002, een tijdloze en neutrale tint die in elke omgeving past. Voor diegenen die hun overkapping willen aanpassen aan een specifieke stijl of huisstijl, bieden we tegen een meerprijs ook diverse andere RAL-kleuren aan. Hierdoor kunt u uw fietsoverkapping perfect afstemmen op uw wensen en omgeving.

Conclusie
De fietsoverkapping Leipzig van SKWShop.nl biedt een ideale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Met diverse uitvoeringen, flexibele leveringsopties en aanpasbare kleuropties, is er altijd een Leipzig fietsoverkapping die perfect aansluit bij uw behoeften. Bezoek onze website en ontdek hoe de fietsoverkapping Leipzig uw buitenruimte kan transformeren en uw fietsen optimaal kan beschermen. En bij vragen, bel of mail, we informeren u graag en vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-)

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Iets anders?
Op zoek naar een ander model? Zie dan ons gehele assortiment. SKWShop, altijd een passende fietsoverkapping. En ook voor uw fietsenrek bent u bij ons aan het juiste adres.Lengte 8,6m in de tweezijdige uitvoering met zijwanden. Ideaal voor scholen en bedrijven die niet te veel geld willen besteden en toch een keurige fietsoverkapping willen hebben,

SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten