dinsdag 5 maart 2024

Duurzame picknicksets: Kies voor onze massief kunststof picknicktafels


Onze massief kunststof picknicktafels model Matrix in Lelystad in de kleur grijs


Een ideale keuze
Op zoek naar de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl voor buitenruimtes? Overweeg dan eens picknicksets van massief kunststof (regeneraat). Deze bijzonder fraaie en duurzame picknicktafels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook talloze voordelen voor het milieu en de gebruikers.


Milieuvriendelijkheid in de kern
Onze picknicktafels worden vervaardigd uit 100% gerecyclede materialen. Dit betekent dat geen enkele nieuwe grondstof nodig is voor de productie. Bovendien zijn ze zelf ook volledig recyclebaar, waardoor de cyclus van hergebruik en duurzaamheid wordt verlengd. Met deze keuze draagt u actief bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Elf stuks van onze massief kunststof picknicktafels model Oslo in Alkmaar bij CSG Jan Arentsz.
Het meest verkochte model


Geen compromissen op kwaliteit
Ondanks het gebruik van gerecyclede materialen, doen onze picknicktafels geen concessies aan kwaliteit. Massief regeneraat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de elementen en langdurig gebruik. Het resultaat is een product dat niet alleen duurzaam is voor het milieu, maar ook duurzaam in zijn levensduur, wat u geld bespaart op lange termijn. Bovendien zijn ze door en door gekleurd, wat betekent dat de kleur behouden blijft, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan de elementen. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.


Picknicktafel Londen. Deze massief kunststof picknicksets staan in Alkmaar op een dakterras.
Ook deze is in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar.


Veelzijdigheid in ontwerp
Of u nu een camping, bedrijf, gemeente, school of universiteit bent, onze picknicktafels bieden een veelzijdige oplossing voor al uw behoeften. Met diverse modellen, kleuren en uitvoeringen vindt u zeker de perfecte match voor uw buitenruimte. Van strakke en moderne ontwerpen, zoals onze picknicktafel model Matrix tot meer traditionele en rustieke stijlen, zoals onze Oslo en Oslo Campus er is voor elk wat wils.


Minimaal onderhoud, maximaal plezier
Onze kunststof picknicktafels vereisen geen speciaal onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken over rot, splintervorming of vandalisme. Dankzij de hoogwaardige materialen en constructie zijn ze bestand tegen graffiti en andere vormen van schade, waardoor ze ideaal zijn voor openbare en semi-openbare ruimtes. Dit garandeert jarenlang onbezorgd gebruik, waarbij de tafels hun kwaliteit behouden.


De meest populaire keuze: Picknicktafel Oslo
Eén van onze best verkochte modellen is de picknicktafel Oslo. De ultieme duurzaamheid voor een messcherpe prijs. Met zijn tijdloze design en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze tafel de ultieme keuze voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een ontspannen picknick in het park, een informele lunch op de camping of een studiepauze op de universiteitscampus, de picknicktafel Oslo staat altijd garant voor comfort en gemak.


Onze picknicktafels model Oslo in Heerenveen


SKWShop, Official dealer van Govaplast straatmeubilair
Onze picknicksets zijn van het kwaliteitsmerk Govaplast, een pionier op het gebied van duurzaam straatmeubilair van gerecyclede materialen. Als officiële dealer van Govaplast bij SKWShop, kunt u vertrouwen op onze expertise en service voor al uw buitenmeubilairbehoeften. Ook als het om parkbanken van massief kunststof gaat.


Kies voor duurzaamheid, kies voor Govaplast picknicksets
Of u nu op zoek bent naar een duurzame oplossing voor uw buitenruimte of gewoon wilt genieten van de voordelen van hoogwaardige picknicktafels, onze producten bieden alles wat u nodig heeft en meer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en maak een bewuste keuze voor het milieu en uw gebruikers. Met onze picknicksets van kunststof regeneraat bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid, ongeëvenaarde veelzijdigheid en jarenlang onbezorgd gebruik.


Onze kunststof picknicktafels model Canvas op een schoolplein in Lelystad


SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten