vrijdag 22 maart 2024

Embassy de Hague opgeleverd

 

Fietsoverkapping model City in den Haag bij de Amerikaanse ambassade


Project gereed
SKWShop hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, en dit laatste project bij de Amerikaanse Ambassade in Den Haag vormt daarop geen uitzondering. Met trots hebben we twee fietsoverkappingen van ons City-model geleverd en geïnstalleerd, die niet alleen een essentiële functie vervullen, maar ook een esthetisch statement maken in de omgeving. De afmetingen spreken voor zich: één overkapping strekt zich uit over maar liefst 25 meter, terwijl de andere een meer compacte, doch niet minder belangrijke lengte van 7,5 meter heeft.

Onze fietsoverkappingen van het City-model zijn een perfecte balans tussen vorm en functie. Het elegante en strakke ontwerp voegt een modern tintje toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een commercieel, residentieel of institutioneel project. Bovendien is er dankzij het gebruik van hoogwaardig veiligheidsglas een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor gebruikers een heldere en uitnodigende omgeving ervaren tijdens het parkeren van hun fietsen. Het resultaat is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor een positieve gebruikerservaring wordt bevorderd.


De 7.5m uitvoering van deze fraaie fietsoverkapping - rijwieloverkapping


Volledig naar uw wensen
Een van de voordelen van onze fietsoverkappingen is de aanpasbaarheid. De mogelijkheid om te kiezen uit bijna elke gewenste RAL-kleur stelt klanten in staat om de overkappingen naadloos te integreren in hun bestaande omgeving. Of het nu gaat om een discrete aanpassing aan de omringende architectuur of juist om een opvallend accent dat de aandacht trekt, onze fietsoverkappingen bieden veelzijdigheid en flexibiliteit voor diverse projecten.

Vakmanschap
Het project bij de Amerikaanse Ambassade is slechts een voorbeeld van de expertise en het vakmanschap van SKWShop op het gebied van fietsinfrastructuur. Met een focus op duurzaamheid, functionaliteit en design streven we ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Of het nu gaat om fietsoverkappingen, fietsenrekken, of andere fietsgerelateerde producten, wij streven altijd naar de hoogste normen van kwaliteit en service.


Dak van helder gelamineerd veiligheidsglas, zeer duurzaam en een perfecte natuurlijke lichtinval.


Zeer ruim assortiment
Bij SKWShop geloven we in het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een positieve leefomgeving. Onze fietsoverkappingen zijn daar een perfect voorbeeld van, en we kijken ernaar uit om nog vele andere projecten te realiseren die de fietservaring verbeteren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Zeer ruim assortiment overdekte fietsenstallingen - fietsoverkappingen en ook voor fietsenrekken bent u bij SKWshop aan het juiste adres.

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970Deze fraaie overdekte fietsenstalling is in bijna iedere ral kleur en lengte leverbaar en naast de afgebeelde enkelzijdige uitvoering ook als tweezijdige fietsoverkapping.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten