maandag 18 maart 2024

Ronde boombank model YuvarOnze boombank Yuvar, uitgevoerd met de ijzerdelen in een diepzwarte poedercoating


Ruim assortiment boombanken
Bij SKWshop hebben we een uitgebreid assortiment aan boombanken die niet alleen functionaliteit bieden, maar ook een vleugje natuurlijke elegantie toevoegen aan elke omgeving. Kwaliteit gegarandeerd: Onze boombanken zijn vervaardigd van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang onbezorgd meegaan.

Dit blog zetten we onze boombank model Yuvar in de schijnwerpers

Afmetingen
Met een binnenste diameter van ongeveer 200 cm en een buitenste diameter van 340 cm, biedt deze bank voldoende ruimte om comfortabel te zitten en te genieten van de omgeving. Met een hoogte van 81 cm en een zithoogte van ongeveer 45 cm, is deze bank perfect geproportioneerd om u het optimale comfort te bieden terwijl u geniet van uw buitenruimte.


Topkwaliteit
Maar de ware schoonheid van de ronde boombank model Yuvar schuilt in zijn constructie en materialen. Het zitgedeelte is vervaardigd van geïmpregneerd grenenhout, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een natuurlijke charme toevoegt aan het geheel. Grenenhout staat bekend om zijn stevigheid en weerbestendigheid, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

Het frame van de bank is gemaakt van gefosfateerd staal, afgewerkt met een zeer duurzame poedercoating op polyester-basis. Dit geeft niet alleen een strakke en moderne uitstraling aan de bank, maar zorgt er ook voor dat hij bestand is tegen de elementen, waardoor hij jaar na jaar zijn prachtige uiterlijk behoudt.


Een kijkje in de fabriek, waar deze fraaie ronde boombanken geproduceerd worden


Bijna iedere ral kleur mogelijk
Deze boombank is leverbaar is een standaard ral kleur van uw keuze. Of u nu de voorkeur geeft aan een subtielere tint die zich naadloos mengt met uw omgeving, of juist een opvallende kleur wilt die een statement maakt, de keuze is aan u. U kunt eenvoudig het gewenste RAL-nummer bij uw bestelling vermelden en uw bank wordt op maat gemaakt om perfect aan uw wensen te voldoen.


De Ronde Boombank Model Yuvar is niet alleen ideaal openbare en semi-openbare ruimtes, maar natuurlijk ook een aanwinst voor privé- en bedrijfstuinen. Of het nu gaat om parken, pleinen, of andere gemeenschappelijke gebieden, deze bank voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje stijl en elegantie. Met zijn combinatie van duurzaamheid, comfort en tijdloze schoonheid is de ronde boombank model Yuvar een uitstekende keuze voor elke buitenruimte, waar mensen samenkomen om te ontspannen, te genieten en te verbinden.


Boombank Yuvar met een donkere houafwerking en een zwart frame


Ook interesse?
Wilt u ook genieten van de uitstraling en het comfort van onze boombank Model Yuvar in uw buitenruimte? Neem dan vrijblijvend contact op, we informeren u graag. En een offerte kost u tenslotte niets.

Alleen levering of montage door ons
Alleen levering of montage door ons? U verzekert zich dan van een zorgvuldige installatie, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe boombank.
Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame materialen zal deze bank niet alleen een waardevolle toevoeging zijn aan uw buiten, maar ook een bron van rust en plezier voor de gebruiker zijn.


SKWShop.nl
Ook voor uw boombank het juiste adres. Ruim assortiment!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten