donderdag 14 maart 2024

De ultieme speelervaring met onze Premium Pannakooi

 

Pannakooi Premium, opgeleverd in Houten


Bent u op zoek naar de ultieme speelervaring voor uw buurt of gemeenschap? Zoek niet verder! Onze Premium pannakooi, recent weer 1 opgeleverd in Houten, biedt een unieke en ongeëvenaarde sportervaring voor jong en oud. Met zijn duurzame ontwerp is deze pannakooi een ideale keuze voor bijna iedere speelomgeving.  Hier is waarom:

Ontwerp en materialen
Deze Premium pannakooi is uitgerust met hoogwaardig zandgevuld kunstgras, wat zorgt voor een natuurlijk gevoel en uitstekende speeleigenschappen. De Multiplay kunstgrasvelden van 24mm, met ingelegde belijningen, bieden een vloeiende en professionele speelervaring en geven een goede balstuit. 

Maar ook andere speelvloeren behoren tot onze mogelijkheden, wij adviseren bijna altijd een goed gelegde tegelvloer met tegels van 30x30cm. Voordelig duurzaam en nauwelijks onderhoud. Bovendien kunnen wij deze van een coating en belijningen voorzien.In deze pannakoooi is er in de lange wanden een opening gehouden zodat er, indien dit nodig mocht zijn, een ambulance er lang kan. Normaal zijn deze wanden ook gesloten.


Veelzijdige speelmogelijkheden
Met maar liefst vier pannadoelen aan de lange zijden van de pannakooi, kunnen spelers genieten van meerdere speelvelden en diverse spelvarianten. Of je nu een intensief pannavoetbal-toernooi organiseert of gewoon wat vriendschappelijk basketbal wilt spelen, deze pannakooi biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en vermaak. Naast de afgebeelde sporten, kunenn wij uw kooi ook voorzien van bijvoorbeeld uitneembare volleybalpalen en/of tennisnetpalen.


Geluidsarm en vandalisme-arm
Dankzij onze innovatieve Security staanders en gelaste voetbaldoelen en gelaste voetbaldoel-basketbalcombinaties is deze pannakooi niet alleen geluidsarm, maar ook bestand tegen vandalisme. Geniet van het spel zonder gestoord te worden door storende geluiden of zorgen te maken over mogelijke schade.


Complete uitrusting
De pannakooi wordt geleverd met alles wat er nodig is voor een leuke en sportieve speelervaring. Van basketbalcombinaties met doelen van 1.5 x 0.75m tot een antivandaal, geluidsarm basketbalbord met rode wedstrijdring, elke component is zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en langdurig speelplezier te garanderen.Pannaveld, pannakooi Premium 6 x 9m met lage wanden in Appingedam. Ook hier wordt op moment van schrijven de laatste hand aan gelegd.

Beste koop
Wij zijn ervan overtuigd dat onze premium pannakooi de beste keuze is. Een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie, zodat u verzekerd bent van de beste prijs voor een top product. Een goed gelegde tegelvloer is een uitstekende pannavloer. Hier is gekozen voor onze kunstgras Multiplay 24mm.


Kortom, met zijn hoogwaardige constructie, veelzijdige speelmogelijkheden en duurzame ontwerp, is de premium pannakooi de ultieme keuze voor een onvergetelijke speelervaring in Houten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deze fantastische toevoeging aan jouw gemeenschap kunt realiseren!

Geïnteresseerd in het kopen van een pannakooi? Onze pannakooien uit de Premiumserie zijn beschikbaar in bijna iedere gewenste afmeting, waardoor je de perfecte maat kunt kiezen die past bij uw ruimte en behoeften. Of u nu een kleine buurtplek wilt opvrolijken of een grote speelzone wilt creëren, wij hebben altijd een passende oplossing.

Bovendien bieden we een breed scala aan RAL-kleuren en verschillende wandhoogtes, zodat u de pannakooi kunt aanpassen aan de specifieke stijl en omgeving van de locatie. Van levendige kleuren die de aandacht trekken tot subtiele tinten die perfect opgaan in de omgeving, de keuze is aan u!


Onze Premiumserie pannakooien combineren hoogwaardige materialen, innovatief design en veelzijdige opties om te voldoen aan al jouw wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar een standaardmodel of een op maat gemaakte oplossing, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw pannakooi. Alle ijzerdelen zijn na het lassen volbad verzinkt, waardoor deze probleemloos de weersinvloeden doorstaan.Onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties, hier met doelen van 1,.5 x 0.75m zijn ook met grotere voetbaldoelen leverbaar.


Messcherpe prijzen!
Wat kost een pannakooi? Bijna iedere pannakooi is weer anders, zie alleen al de drie voorbeelden in dit blog. (Wandhoogtes, afmetingen, aantal; doelen en eventueel andere sporten).Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe u uw eigen Premium pannakooi kunt realiseren. Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.
Hetzelfde geldt voor de vraag: Hoe groot is een pannakooi? Dat bepaald u uiteindelijkzelf en wij adviseren.

Laat ons uw visie horen en wij zullen ervoor zorgen dat wij met een geheel vrijblijvende passende aanbieding komen, met een pannakooi die perfect past bij uw verwachtingen..... En... vragen en offertes kosten u tenslotte niets. We informeren en adviseren u graag.


SKWShop.nl, de sterkste in pannakooi en pannaveld op maat! Zeer ruim assortiment, ook verplaatsbare pannakooien.

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Op dit moment leggen we tevens de laatste hand aan de pannakooi Premium met basketbal in Rotterdam


Deze pannakooi is tevens voorzien van ons speciaal gezet leunprofiel op de lange lage wanden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten