maandag 4 maart 2024

Fietsenrekken voor ieder budget

 

Meest verkocht, fietsenrek model 4000. Hier afgebeeld in onze fietsoverkapping model City. Door de hoge achterkant een uitstekende velgbescherming en ook nog eens verrassend voordelig.


Zeer veel mogelijkheden
Ontdek ons uitgebreide assortiment fietsenrekken, variërend van standaard modellen tot unieke designs en opvallende blikvangers. Bij ons vind je het perfecte fietsenrek voor elke behoefte en omgeving.

Meest verkocht
Ons meest verkochte fietsenrek model 4000 is een favoriet onder fietsliefhebbers. Met zijn hoge achterkant en uitstekende velgbescherming biedt dit model optimale ondersteuning en bescherming voor fietsen. Of u nu op zoek bent naar een functioneel fietsenrek voor thuis, op het werk of in openbare ruimtes, ons assortiment combineert duurzaamheid met een stijlvol ontwerp.

Dit populaire model is geliefd vanwege zijn uitstekende functionaliteit en veelzijdigheid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, past het perfect bij elke omgeving en esthetiek. Of u nu een modern design zoekt dat naadloos opgaat in de stedelijke omgeving of een klassiek model dat past bij een meer traditionele setting, onze fietsenrekken bieden talloze mogelijkheden om naast netjes fietsparkeren gaat uw buitenruimte te verfraaien.


Fietsenrek model Gamma, ook deze heeft een hoge achterkant en geeft een perfecte velgbescherming. Door de betonsteunen, geschikt voor vrijstaande plaatsing


Bijzonder duurzaam
Bovendien zijn onze fietsenrekken vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurige prestaties. Of het nu gaat om intensief gebruik in drukke stadscentra of om de elementen te trotseren in buitenomgevingen, onze fietsenrekken staan garant voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Naast hun praktische eigenschappen en duurzaamheid, bieden veel onze fietsenrekken ook een veilige en efficiënte oplossing voor het parkeren van fietsen. Dankzij hun slimme ontwerp kunnen fietsen gemakkelijk worden vastgezet en gestald, waardoor diefstal en schade worden voorkomen.


Fietsenrekken met val- en slotogen. Ook dan hebben we diverse mogelijkheden. De perfecte bescherming van uw fiets. Afgebeeld fietsenrek model 2600 PRO

Niet alleen fietsenrekken
Ook voor een fietsoverkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Zeer ruim assortiment. Creëer een complete fietsvriendelijke omgeving door ons assortiment fietsenrekken te combineren met een hoogwaardige fietsoverkapping, die niet alleen bescherming biedt tegen weer en wind, maar ook bijdraagt aan een georganiseerde en veilige fietsenstalling. 


Top aanbieding
Onze top aanbieding als het om fietsoverkappingen gaat. Model BF1000, in bijna iedere lengte en ral kleur leverbaar. 


Onze fietsoverkapping model BF1000, twee stuks van 4.5m tegenover elkaar waarvan 1 uitgevoerd met onze standaard hoog-laag fietsenrekken


Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige fietsenrekken die voldoen aan al jouw eisen en wensen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek vandaag nog waarom onze fietsenrekken zo geliefd zijn bij fietsers over de hele wereld en maak jouw fietsparkeer ervaring veilig, gemakkelijk en stijlvol.


Fietsenrek Santo, een ideale aanleunbeugel met slot-opening in de bovenzijde.
Prachtig design en weinig ruimte nodig.


SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

Zeer ruim assortiment fietsenrekken

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Ook dit fietsenrek met bloembakken is in diverse lengtes en in meerdere ral kleuren leverbaar. 
Naast een zeer goed fietsenrek, ook een leuke blikvanger voor uw buiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten