maandag 11 maart 2024

Ontdek de fietsoverkapping model City

 

Fietsoverkapping City in de dubbele uitvoering, grijs gecoat en als fietsenrek is er gekozen voor aanleunbeugels

Moderniteit en duurzaamheid: onze fietsoverkapping model City

In onze voortdurend evoluerende stedelijke omgevingen wordt het belang van moderne, functionele en duurzame infrastructuur steeds prominenter. Daarom presenteren wij in dit blog wij met trots onze fietsoverkapping model City, een strak vormgegeven en veelzijdige oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van moderne steden en bedrijfsomgevingen.


Strak vormgegeven, diverse opties
De fietsoverkapping model City combineert een eigentijds design met ultieme functionaliteit. Het strakke ontwerp past naadloos in elke stedelijke omgeving en biedt een esthetisch verantwoorde oplossing voor het stallen van fietsen. Bovendien bieden we de flexibiliteit om deze overkapping zowel met als zonder wanden te leveren, zodat het perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

  De enkele uitvoering van deze fraai vormgegeven fietsoverkapping met 
achterwanden  en zijwanden van ESG gehard veiligheidsglas en als fietsenrek is er gekozen voor ons model 4000.


Montagegemak en maatwerk
Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een volledige service. Ons deskundige team staat klaar om de montage van de fietsoverkapping inclusief funderingen te verzorgen, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw project. Bovendien bieden we maatwerkoplossingen in verschillende lengtes en zijn onze fietsoverkappingen verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw omgeving.


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid is vanzelfsprekend topprioriteit bij onze fietsoverkappingen. Daarom zijn de wanden vervaardigd uit ESG gehard veiligheidsglas en het dak uit gelamineerd veiligheidsglas, wat zorgt voor maximale bescherming en duurzaamheid. Zo kunnen fietsen veilig worden gestald, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. Daarnaast benadrukken we de duurzaamheid van onze producten, die een waardevolle aanwinst vormen voor het moderne buitenbeeld.


                                
                     Twee dubbele fietsoverkappingen in de kleinste leverbare lengte. 
                 Onze City is vanaf drie  meter leverbaar en dan onbeperkt qua lengte 

            

Ruime keuze aan fietsenrekken
Naast onze fietsoverkappingen bieden we ook een uitgebreid assortiment fietsenrekken, zodat u alles wat u nodig heeft op één plek kunt vinden. Met een breed scala aan modellen en mogelijkheden, kunt u bij ons altijd het perfecte fietsenrek vinden dat past bij uw specifieke eisen en ruimte.


                                  
                                        Ons montage-team in actie> Vakwerk, maatwerk


Conclusie
De fietsoverkapping model City vertegenwoordigt de perfecte combinatie van moderniteit, functionaliteit en duurzaamheid. Met een strak design, maatwerkopties, veiligheidsvoorzieningen en een uitgebreid assortiment aan fietsenrekken, bieden wij een alles-in-één oplossing voor uw fietsenstalling behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw stedelijke omgeving kunnen verbeteren met onze hoogwaardige producten en service.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten